Magic

Lesz Magicnek valaha imádott gazdája?

Van nekünk egy cicànk Magic a neve❤ 2022 tavaszán, amikor kb 1,5 hónapos volt, úgy döntöttünk, hogy fogyatékossága ellenére, őt nem altatjuk el. Testvérét sajnos akkor el kellett engedni.

Lehet mondani, hogy az, hogy őt életben hagytuk állatkínzás, de Magicnek nem fáj semmije és idimamijánál boldog kinti benti cicus. Ezt a videó is mutatja. Veleszületett kisagykárosodása van, ami a mozgásában korlátozza, de az elmúlt egy évben csodásan megtanult ezzel együtt élni. Imád más cicákkal együtt játszani, napozni, a bunkerében feküdni, ha befókuszál métereket szalad. Egyszerűen imádja a kertet, de bent is szeret lenni. Olyan gazdit keresünk neki, akinek az élete a másokról való gondoskodás és a nap nagy részében otthon van, van kertje. Magic nem tud kerítést mászni, nem jut ki a kertből csak ha rés van rajta.

Kis idő kell neki az ismerkedéshez, ami biztos, hogy a veszedelmes fújkálást ő rosszul értelmezte, mert mindig fúj, de nem támad😁 mintha így üdvözölne. Finom kajcsival bármikor levehető a lábáról, akkor nincs harag, te vagy az Isten.❤ A szobatisztaság fogyatékossága miatt sajnos nem nagyon megy, így a tél kicsit nehezebb, de megvannak a fortélyok erre is. Az biztos, hogy türelem kell hozzá, de ha az ember megszereti meglátja a csodacicát benne.

Tudjuk, hogy szinte a lehetetlent vállaltuk, de egy élni akaró, életvidám cicust ismerhetünk meg benne, akinek van egyénisége és ugyanolyan szeretetre éhes mint más cica.

Oltott, chipes, ivartalanított, Felv/Fiv negatív.

Ha bárki úgy érzi megbirkózna a feladattal, akár ideiglenes befogadással is, akkor írjon nekünk a bundasbarat@gmail.com E-Mail címre. Telefonon h-p ig 15:30-18:30 ig vagyunk elérhetőek a 06702056552-es telefonszámon. Üzenetben bármikor.