IVARTALANÍTÁSI AKCIÓ GYÁL 2020!

Gyál Városa 1 millió forinttal támogatja a 2020-as ivartalanítási akciónkat!

Cél: NEM KÍVÁNT SZAPORULATOK CSÖKKENTÉSE GYÁLON! 

A rászoruló családoknál az ivartalanítás teljes költségét átvállaljuk! Kedvezményezettek:
- Minden évben nem kívántan ellő szuka kutyák rászoruló tulajdonosai!

- Minden évben nem kívántan ellő nőstény macska rászoruló tulajdonosai! 

 - Kóbor nőstény macskákat etető gyáli állampolgárok!

Rászorulók: kisnyugdíjasok, nagycsaládosok, anyagilag rászoruló családok. 

Jelentkezni lehet:
- E-Mail: bundasbarat@gmail.com 
- facebook üzenet: Bundás Barát Állatvédő Egyesület
- Tel: +3670/205-6552 ( H-P 16:30-20:00, sz-v: 9:00-20:00 )

A TÁMOGATÁST, KIZÁRÓLAG GYÁLON ÉLŐ ÁLLATOK VEHETIK IGÉNYBE!

 Amennyiben egy eb nem rendelkezik azonosítóval és nincs lejelentve az önkormányzatnál egyeztetés alapján, segítségünkkel pótolandó. A támogatás célja, a nem kívánt szaporulatok megelőzése. A gyáli piacokon az ajándék kiscicák, kiskutyák kényszer elajándékozásának megszüntetése. A megszületésük után megölt állatok megszüntetése ( ami a törvények alapján állatkínzásnak minősül és büntetést von maga után)
Segíteni szeretnénk:
- a város azon lakosainak, akiknél évről évre nem kívánt szaporulatok születnek, de anyagi helyzetük miatt állataikat nem tudják ivartalanítani
- a város azon lakosainak, akiknek kertjükbe kóbor, azonosító chippel, gazdával nem rendelkező macska ellik, vagy várhatóan elleni fog
- az állatoknak, akik ezáltal nem kívánt szenvedéseknek vannak kitéve.
Az ivartalanításról jegyzőkönyv készül, a személyes adatok kezelésének szigorú betartásával. Már vemhes állatok prioritást élveznek!
Kanok és kandúrok a lista végére kerülnek és utolsó körben kerülnek ivartalanításra, ezzel is akadályozva a további nemzést, kutyáknál a szökési vágy csökkentését.


KÉRÜNK, MINDEN GYÁLI LAKOST, HOGY HA EZT OLVASSA ADJA TOVÁBB, BESZÉLJEN SZOMSZÉDAIVAL, BESZÉLJEN AZOKKAL, AKIK VÉLEMÉNYE SZERINT RÁSZORULÓ LENNE, VAGY JELEZZE FELÉNK AZ INFORMÁCIÓT!

Megkérjük azon lakosokat, akik nem érzik magukat rászorulónak, de részletfizetéssel megtudnák oldani az ivartalanítást jelentkezzenek! Lehetőség van részletfizetésre is! 
Ha a rászoruló gazdi saját állatorvosoknál szeretné kedvencét ivartalanítani, annak a mi állatorvosaink által adott árak feletti összeget meg kell téríteni!
 

Kérjük a lakosságot, hogy jelentkezéskor és várakozási időben vegyék figyelembe, hogy tagjaink hétköznap dolgoznak, az állatvédelmi tevékenységgel munka után és hétvégén szabadidejükben tudnak foglalkozni. Köszönjük!