Fruzsi

Fruzsi cica gazdit keres ❤️

Fruzsi 2023 szeptemberének elején született egy szeméttelepen. Szerencsére most már ideiglenes gazdijánál van, ahol lehetősége van szocializálódni és felfedezni a világot. Ő egy igazi kölyök cica, aki játszik, mászik és bújik. Alomtiszta, dorombolós és rendkívül bújós és szelíd.

Fruzsi minden szempontból elő van készítve arra, hogy megtalálja örökre szóló szerető gazdáját. Giardia negatív eredményt mutatott, első oltását már megkapta, és chippel is rendelkezik. Teljes egészében készen áll arra, hogy megtalálja az otthonát, ahol mindig boldog lehet.

Ha a 6. kerületben találod magad, akkor van lehetőséged találkozni Fruzsival. Ő már most nagyon várja, hogy megtalálja azt a különleges embert, aki mindig szeretettel és gondoskodással fogja körül venni. Adj neki egy esélyt, és garantáltan megtalálod az életedben az igazi boldogságot.

Ha érdeklődsz Fruzsi iránt, ne habozz, lépj kapcsolatba velünk. Ő már most hálásan köszöni a szeretetet és a gondoskodást, amit neked ad majd vissza a gazdiként.

Az örökbefogadás kizárólag:

- Budapest és környéke

- Benti tartással, macskabiztos ház/lakásba (minimum szúnyogháló)

- Szerződéssel

- Oltási kötelezettséggel lehetséges.

Bemutatkozó levelet a bundasbarat@gmail.com címre várjuk. Telefonon h-p 16:30-18:30-ig vagyunk elérhetőek a 06702056552-es telefonszámon. Üzenetben egész nap.