Sziszi

Sziszi

Sziszi kb 5 kg-os kislány, aki legjobban hasonlít egy tacsira, bár keverék ő is.

2023 októbere körül születhetett, majd gazdája testvéreivel együtt kitette a gyáli ebtelep elé. Sziszi egy álom kölyökkutya azoknak akik tacsi lányosak. Csupa bűbáj, teli vidámsággal,tacskós szerénységgel. Imád emberközelben lenni. Szépen szocializálódik, tanulja a beilleszkedést a normális életbe. Játékos, vidám, gyerekcentrikus, közepesen kistestű szuka kutyus. Más kutyák társasága nem zavarja. Elkezdjük nyakörvhöz és pórázhoz szoktatni, hamarosan szobatiszta is lesz, oltási programja folyamatban van, féreghajtás megtörtént. Valami tacsi biztos van benne, de azért még jópár fajta lakozik benne az biztos🤗

Március 13-tól fogadható örökbe, chipelve, örökbeadási szerződéssel, ivartalanítási kötelezettséggel. Gyálon lehet vele megismerkedni. Kizárólag benti tartással, sok foglalkozással, családias környezetbe szeretnénk örökbeadni őket.

Ha szeretnél örökbefogadója lenni ennek a szuper kutyusnak, bemutatkozó leveledet a bundasbarat@gmail.com e-mail címre várjuk, vagy keress minket telefonon hétfőtől péntekig 15:30-18:30 ig, illetve szombaton a 06702056552-es számon. Ha nem vesszük fel, írj nekünk SMS-t, és visszahívunk!

Tulajdonságok:

- Szobatiszta,

- tanulékony,

- okos,

- cuki,

- szocializált

Örökbefogadása:

- Benti tartás mellett,

- Oltási könyvvel,

- Chippel,

- Ivartalanítási kötelezettséggel,

- Minimum 2 látogatás után,

- Örökbefogadási szerződés aláírásával, ingyenesen lehetséges.