Tóbi

Sajnos Tóbiásra még egy jelentkező sem volt. Talán azért, mert sokan úgy gondolják, hogy ő csak egy fekete cica a sok közül. De Tóbiás nem csupán "csak" egy macska. Ő egy igazi matrica macska, aki keresi az örök haverját egy szerető gazdi személyében.

Tóbiás mindössze hat hónapos, és testvéreivel együtt mentettük, amikor még csak egy hetesek voltak. Egy kis hős, aki imádja az ember társaságát, és ideiglenes befogadóját mindenhova követi. Ő az igazi "home office" cica, aki boldogan lesz a melletted töltött időnek. Ő egy életre szóló kis barát, aki mindig ott lesz melletted.

Minden oltását és chipjét megkapta, és negatív eredményekkel rendelkezik FIV/FeLV tekintetében. Rendszeresen parazitamentesítve lett, így teljesen felkészült arra, hogy megtalálja a szuper gazdiját.

Tóbiás jelenleg Tápiószentmártonban várja, hogy megismerkedhessen veled. De ne aggódj, ha Budapesten élsz, mert a szállítás Budapestre is megoldható.

Egy szuper gazdi hiányzik Tóbiásnak az életéből. Ha úgy érzed, hogy te vagy az a különleges ember, aki képes lenne szeretettel és gondoskodással fogadni őt, akkor ne habozz tovább. Tóbiás vár rád, hogy megmutathassa, milyen elképesztő boldogságot tud hozni az életedbe.

Az örökbefogadás kizárólag

- Budapesten és környékén,

- Szigorúan benti/macskabiztos tartással (minimum szúnyoghálóval rendelkező ablakok),

- Oltási könyvvel,

- Chippel,

- ivartalanítási kötelezettséggel,

- Örökbefogadási szerződéssel lehetséges.

Érdeklődni az alábbi telefonszámon lehet: +36203769100

H-P: 15:30-18:30 ig, szombaton egész nap.