Philip

2021-ben egy ember beadta két kutyáját kutyapanzióba időszakos megőrzésre és ott hagyta őket…

Most Philipet mutatjuk be nektek a párosból, aki zömök de nagyon izmos testű, kb 30 kg-os, határozott testfelépítésű,mozgékony barátságos kutya. Barátságát és tiszteletét viszont ki kell érdemelni, ami legfőképpen határozottsággal érhető el.

Remek társ, nagyon jó őrző-védő kutya, bár mi csak házi kedvencnek adjuk, ahol egyenrangú családtag lehet. Leendő gazdája legyen aktív, gyakorlott kutyás, ismerje a fajtát, tudja kezelni Philip határozottságát. Fontos a megfelelő fizikum. Ragaszkodó típus, más kutyákhoz szoktatható, de inkább egyedüli kutyának ajánljuk, mert dominàns. Nem szökős, tanulékony, alap vezényszavakat ismeri. Más háziállatok és kisgyermek mellé nem javasoljuk. Nyakörvet, pórázt ismeri. Imádja, ha a popsiját vakargatják.

A jó, biztonságos kerítés alap elvárás, tákolmányos drótháló nem jöhet szóba.

Ha szeretnél örökbefogadója lenni ennek a szuper kutyusnak, bemutatkozó leveledet a bundasbarat@gmail.com e-mail címre várjuk, vagy keress minket telefonon hétfőtől péntekig 15:30-18:30 ig, illetve szombaton a 06702056552-es számon. Ha nem vesszük fel, írj nekünk SMS-t, és visszahívunk!

Tulajdonságok:

- Szobatiszta,

- okos,

- alap vezényszavakat ismer

Örökbefogadása:

- kinti-benti tartás mellett,

- Oltási könyvvel,

- Chippel,

- Ivartalanítással,

- Minimum 2 látogatás után,

- Örökbefogadási szerződés aláírásával, ingyenesen lehetséges.