Lady

Lady, a csendes megfigyelő cica, egy 6 hónapos kis cukorfalat, aki méltán várja az igazi családot ❤️

Lady szeretetteljesen figyeli környezetét, és bár csendesen áll mellette, minden pillanatban boldoggá teszi az ember szívet. Ő az a cica, aki örömmel fogadja a simogatást, de sosem követeli azt. Szereti az emberek társaságát, és amint észreveszed, már hanyatt is dobja magát, hogy még több szeretetet kapjon.

Lady egy nyugodt és békés kiscica, de mindig készen áll a játékra, amikor ráhívod. Nagyszerűen kijön más cicákkal és akár nagyobb gyerekekkel is, így igazi családtag lehetne bármelyik otthonban.

Lady FIV/FeLV, giardia/parvo negatív eredményekkel rendelkezik, mindkét oltását és chipjét is megkapta. Teljes egészében felkészült arra, hogy megtalálja az otthonát.

Ő egy igazán kedves kiscica, aki, mint minden más cicus, megérdemel egy boldog és szeretetteljes családot. Várja az igazit, akivel megoszthatja az öleléseket, játékokat és mindent, ami az együtt töltött időben kiemelkedővé teszi azt.

Ha Ladyvel szeretnél jobban megismerkedni, ne habozz látogatni Tápiószentmártonba, ahol jelenleg tartózkodik. Azonban ne aggódj, ha Budapesten élsz, mert szállítása megoldható.

Lady már nagyon várja azt a különleges embert, aki mindig szeretettel és gondoskodással fogja körül venni. Ne habozz, gyere és ismerkedj meg vele. Adj neki egy esélyt, és garantáltan megtalálod az életedben az igazi boldogságot.

Az örökbefogadás kizárólag

- Budapesten és környékén,

- Szigorúan benti/macskabiztos tartással (minimum szúnyoghálóval rendelkező ablakok),

- Oltási könyvvel,

- Chippel,

- ivartalanítási kötelezettséggel,

- Örökbefogadási szerződéssel lehetséges.

Érdeklődni az alábbi telefonszámon lehet: +36203769100

H-P: 15:30-18:30 ig, szombaton egész nap