Csocsó

Csocsó, a legfiatalabb egy igazi cica csoda. Június 15-én született, és már most büszkén viseli a chipezett, oltással rendelkező és féreghajtott címkéket. Ez a pici bújós kandúr cica a legédesebb dolog, amit valaha láttál.

Csocsó anyukája, Mami, negatív eredményeket kapott a Felv/Fiv teszteken, ami csak megerősíti, hogy ez a kis csöppség egészséges és boldog jövő elé nézhet. Csocsó még ártatlan és tiszta lappal érkezik az életbe, tele szeretettel és örömmel.

Ez a gyönyörű kiscica már most megmutatta, mennyire kedves és bújós lehet. Csocsó szeretné megtalálni a szerető családját Gyálon, akik mindig mellette állnak és gondoskodnak róla.

Ha te vagy az az ember, aki kész ölelni, simogatni és szeretni Csocsót, akkor itt a lehetőség, hogy örök haverjává válhass. Egy apró lépéssel te is adhatsz neki egy boldog és szeretetteljes otthont, ahol minden napra mosolyt varázsolhat az arcára.

Ne hagyd, hogy ez a kis ártatlan és bújós cica továbbra is várakozzon. Lépj kapcsolatba velünk, és ismerkedj meg Csocsóval. Ő vágyik arra, hogy megtalálja a szerető családját, akikkel együtt élheti az élet szépségeit és boldogan töltheti mindennapjait.

Az örökbefogadás kizárólag:

- Budapest és környéke

- Benti tartással, macskabiztos ház/lakásba (minimum szúnyogháló)

- Szerződéssel

- Oltási/ivartalanítási kötelezettséggel lehetséges.

Érdeklődni üzenetben vagy az alábbi telefonszámon lehet: +36702056552

H-P: 15:30-18:30 ig, szombaton egész nap 18:00 ig.