Kázmér

Kázmér cica, a gyönyörű és tömör kandúrka, vajon lesz-e meleg helye karácsonyra?

Tudjuk, hogy nem kiscica már, hiányzik a bal hátsó lábának egy része, és ráadásul félénk idegenekkel, de annyira szép és odaadó lélek.

Kázmér cica odaszegődött az idős nénihez és egész nap vágyakozik be a ház melegébe. Biztosan volt már szeretetben és melegben élő otthona, ezért most szeretnénk neki egy új szerető családot találni. Első körben egyedüli cicának gondolnánk, mivel az idős néni etetett cicái csak akkor jönnek elő, ha Kázmér nincs ott.

Kázmér cica FIV/FeLV negatív, már ivartalanítva is van, és hamarosan megkezdjük oltási programját. Bár bizalmatlan az idegenekkel szemben, de azzal a szeretettel és törődéssel, amit kapna, hamar oldódna és bizalmat szerezne.

Ha szeretnél magadhoz venni egy igazán kedves és gyönyörű cicust, akkor Kázmért mindenképpen javasoljuk. Ő egy különleges lélek, aki csak arra vár, hogy megtalálja az igazi szeretetet és melegséget otthonában.

Ha te vagy az a különleges ember, aki képes szeretni és gondoskodni Kázmérről, lépj kapcsolatba velünk. Egy apró lépéssel te is hozzájárulhatsz ahhoz, hogy Kázmér megtalálja a boldog és szeretetteljes otthonát, ahol karácsonykor is meleg helye lehet.

Gyálon lehet vele ismerkedni. 

Az örökbefogadás kizárólag:

- Budapest és környéke

- Benti tartással, macskabiztos ház/lakásba (minimum szúnyogháló)

- Szerződéssel

- Oltási kötelezettséggel lehetséges.

Érdeklődni üzenetben vagy az alábbi telefonszámon lehet: +36702056552

H-P: 15:30-18:30 ig, szombaton egész nap 18:00 ig.