Ideiglenes befogadókat keresünk Gyálon és környékén!

Kedves Állatbarátok!

Sajnos jelenleg a cicamentésünk szünetel, erre azért került sor, mert nincsenek már ideiglenes befogadóink. Szeretnénk folytatni a küldetésünket, de ehhez a segítségetekre van szükségünk. 

Nálunk nincs menhely, ahol a mentett állatokat elhelyezhetnénk. A kutyusok panzióba, míg a cicáink mindig ideiglenes befogadóknál találnak otthont amig révbe nem érnek. Tavaly még három megbízható befogadónk volt, de sajnos közülük egy elköltözött, a másik kettő pedig más okokból már nem tud befogadni.

Addig, amíg nem találunk újabb, megbízható befogadókat, nem áll módunkban új cicákat fogadni. De természetesen addig is minden tőlünk telhetőt megteszünk az állatainkért, beleértve az ivartalanítást és az orvosi költségeket fedezzük a rászoruló állatok számára. 

Na de miért is jó ideiglenes befogadónak lenni? 

Az ideiglenes befogadás nem csak egy menedéket nyújt a rászoruló állatoknak, hanem egy esélyt ad nekik arra, hogy valódi, szeretettel teli otthont tapasztaljanak. Amikor egy cicát ideiglenesen befogadunk, nem csak a menhelyek zsúfoltságát csökkentjük, hanem lehetőséget adunk egy kis lénynek, hogy megismerje, milyen egy szerető otthon melegében élni.

Egy ideiglenes otthon biztosítása során a cicák megtanulhatják, hogyan bízzanak az emberekben, hogyan érezzék magukat biztonságban és szeretve. Ezek az állatok gyakran kerülnek hozzánk nehéz körülmények közül, ahol féltek és magányosak voltak. Az ideiglenes otthonokban megkapják azt a figyelmet, gondoskodást és törődést, amelyre szükségük van ahhoz, hogy boldog és egészséges életet éljenek .

Az ideiglenes befogadók hősök a háttérben: ők azok, akik nap mint nap kitárják otthonukat és szívüket azoknak az állatoknak, akik a legnagyobb szükségben vannak. Az általuk nyújtott szeretet és türelem átalakíthat egy félénk, bizalmatlan cicát egy örökké barátságos, szerető társává. Az ideiglenes befogadás nem csak az állatoknak nyújt második esélyt, hanem az embereknek is lehetőséget ad, hogy részesei legyenek valami csodálatosnak. 

Az az érzés, hogy segítettünk egy lénynek megtalálni örökbefogadó családját, felbecsülhetetlen értékű. Ezért az ideiglenes befogadás nem csupán jó cselekedet, hanem egy mély, érzelmi utazás is mindazok számára, akik részt vesznek benne. 

Mindent, ami szükséges, biztosítunk az állat számára, neked csak annyi a dolgod, hogy gondozd és szeresd, ami gazdira nem talált.

Ha esetleg szeretnéd vállalni ezt a hősies feladatot, ne habozz, írj nekünk üzenetet!  

E-mail címünk: bundasbarat@gmail.com