Lulu és Tapi

Lulu és Tapi

A kislány testvérpár kb 7 kg-os valami tacsi és nagyobb kutyafajta ötvözetének keverékei. Lulu a fekete, Tapi a barna/fehér.

Természetesen külön is örökbe fogadhatóak.

2023 októbere körül születhettek, majd gazdája testvéreivel együtt kitette a gyáli ebtelep elé. Lulu és Tapi igazi kölyökkutya, teli vidámsággal, velük soha nem csendes hàz. Szocializálódnak, tanuljàk a beilleszkedést a normális életbe. Játékos, vidám, gyerek centrikus, közepesen kistestű szuka kutyusok. Más kutyák társasága nem zavarja őket. Elkezdjük őket nyakörvhöz és pórázhoz szoktatni, hamarosan szobatisztàk is lesznek, oltási programjuk folyamatban van, féreghajtás megtörtént. Valami tacsi biztos van bennük, de azért még jópár fajta lakozik bennük.

Március 13-tól fogadható örökbe, chipelve, örökbeadási szerződéssel, ivartalanítási kötelezettséggel. Gyálon lehet vele megismerkedni. Kizárólag benti tartással, sok foglalkozással, családias környezetbe szeretnénk örökbeadni őket.

Ha szeretnél örökbefogadója lenni ennek a szuper kutyusnak, bemutatkozó leveledet a bundasbarat@gmail.com e-mail címre várjuk, vagy keress minket telefonon hétfőtől péntekig 15:30-18:30 ig, illetve szombaton a 06702056552-es számon. Ha nem vesszük fel, írj nekünk SMS-t, és visszahívunk!

Tulajdonságok:

- játékos,

- aktív,

- szeretnivaló,

- gyerekcentrikus

- Örökbefogadása:

- Benti tartás mellett,

- Oltási könyvvel,

- Chippel,

- Ivartalanítással

- Minimum 2 látogatás után,

- Örökbefogadási szerződés aláírásával, ingyenesen lehetséges.