Mollyka

Sziasztok, Molly vagyok!

Bizonyára sokan ismertek, ám még sincs rám egy érdeklődő sem, már hosszú-hosszú ideje... Így hadd mutatkozzam be újból, hátha most az én sorsom is jóra fordul.

2018-ban születtem, de sajnos a történetem nem kezdődött a legjobban. Fogalmazzunk úgy, hogy gazdik terén nem voltam szerencsés, pedig isten bizony, én egy igen jólnevelt kutyus vagyok. Sok alapvető fogalommal tisztában vagyok, és mindezek mellett igencsak szeretek az emberekkel mókázni: kötéllel játszadozni, labdázni, de még birkózni is. Birkózás közben nagyon óvatos vagyok, hiszen nem akarok senkit sem bántani, csak élvezem, hogy a nagy séták s túrák közepette valaki foglalkozik végre velem! 

Sajnos jelenleg csak heti egyszer tudnak ellátogatni hozzám kedves pártfogóim, amíg egy panzióban várom leendő gazdimat. Korom miatt nem kell aggódni, hiszen legbelül még mindig kölyök kutyának érzem magamat, noha 3 évemmel sem késtem meg le semmiről sem. Nagyon sok energiám van, egy sportos gazdi lenne az én álmom. Szépen sétálok pórázon, de nagyon szeretek nagyokat futkosni és játszadozni is az önkéntes sétáltatóimmal. Városban is többször sétáltam, az autóban is problémamentesen utazok. A gyerekekkel jól kijövök, ahogy más kutyusokkal is. Benti-kinti tartással fogadhatnak örökbe, s az előnyöm az is, hogy szobatiszta vagyok. Ivartalanított, chippel, oltási könyvvel, veszettség és kombinált oltással rendelkezek.

Szeretnék már egy IGAZÁN jó, kényelmes helyen leélni az életemet, boldogságban-békességben és persze egy kis bohósággal megfűszerezve. 

De mégis mikor jönnek megnézni engem?

Érdeklődni a bundasbarat@gmail.com címen vagy hétköznap 15:30-18:30 Szombat: egész nap a 06702056552-es telefonszámon lehetséges.

videó rólam: 

https://youtu.be/ePf6_mYYd_I