Tank

Tank egy középkorú 2016-ban született, oltott, chipezett, szívféreg negatív óriás baby. Előélete ismeretlen, de 3 évet ebtelepen élt. Jelenleg Kistarcsán van.

35 kilós gyönyörű, nagy, izmos kutya, aki szépen sétál pórázon, nyugodt természet, tanulékony és okos. Rettentően embe centrikus, barátságos és bizony erős.

Más kutyákkal a viszonyát nem ismerjük, de nem őrjöng ha más kutyát lát, nagy eséllyel szoktatható. Szépen leül vezényszóra, nem kölyök már, nyugodtabb fajta. Tank génjeiből adódóan rendelkezik a fajtájára jellemző "nagyot ugrok, jól mászok" tulajdonsággal ami sajnos nem engedi, hogy egy kertes ház lakója legyen, csak ha magas lemez vagy betonkerítés van, vagy zsilipes rendszer, esetleg kennel. Persze lakhat bent is a gazdival a házban, ez már csak kettőjükön múlik - jelleméből ítélve igazi remek lakótárs lenne, amolyan együtt TV-zős fajta.

A megfelelő gazda olyan, mint Tank, középkorú, jó kondícióban lévő, megfelelő idővel és energiával rendelkezik egy kutya lemozgatásához. Lakótelepre, társasházba, ő nem való, biztonsági őrnek se adjuk, fontos a mozgás és a megfelelő határozottság. 

Érdeklődni a bundasbarat@gmail.com címen vagy hétköznap 15:30-18:30 Szombat: egész nap a 06702056552-es telefonszámon lehetséges.

Az örökbefogadás kizárólag

- Budapesten és környékén,

- Benti- kinti tartás mellett,

- Oltási könyvvel,

- Chippel,

- Ivartalanítva,

- Örökbefogadási szerződéssel lehetséges.