Zénó

Ha Gyál közelében fogadja bárki, segítünk!

Zénó kutyusnak keresünk megoldást!!

Karádon, Kaposvár közelében él, altatás elől mentette jelenlegi gazdája. Nem sokkal ezelőttig még szép élete volt, de sajnos a foglalkozás hiánya és az ivaros lét mindent megváltoztatott. Gazdája beteg lett, jelenleg is kórházban van, a hölgy gondozója eteti, itatja, viszont Zénót a szökések miatt láncra kényszerültek tenni. Ez még többet ront a helyzeten, mert Zénó fiatal 2019-es születésű fiatal kutyus, aki inkább játszana még. Ott ahol lakik szinte esélytelen, hogy gazdira leljen még ha valamelyik menhely fogadni is tudná, kinek kell egy 3-4 éves kutya???

Így hát megpróbáljuk a lehetetlent és hátha találunk Budapest közelében egy elszánt kutyabarát, idővel rendelkező embert, aki adna Zénónak egy esélyt, társként magához venné. Mindezt mi ezt azzal a segítséggel hálálnánk meg, hogy segítenénk az ivartalanításban, sszívféregszűrésben, kombinált oltásokban. A fotók is mutatják, hogy Zénó egy vidám, barátságos, cicákkal is barátkozó szuper kutyus, csak kicsit segíteni kell neki megtalálni a helyét mielőtt bajba kerül 😞

Érdeklődni a bundasbarat@gmail.com címen vagy hétköznap 15:30-18:30 Szombat: egész nap a 06702056552-es telefonszámon lehetséges.

Az örökbefogadás kizárólag

- Budapesten és környékén,

- Benti- kinti tartás mellett,

- Oltási könyvvel,

- Chippel,

- Ivartalanítva,

- Örökbefogadási szerződéssel lehetséges.