Béla

2021-ben egy ember beadta két kutyáját kutyapanzióba időszakos megőrzésre és ott hagyta őket…

Most Bélát mutatjuk be nektek a párosból, aki nagy és izmos testfelépítésű, kb 35-40kg-os, határozott,mozgékony és nagyon barátságos kutya. Barátságát egyből kimutatja, bújik és hízeleg, viszont ha a gazda veszélybe kerül, határozottan megvédi mindennel és mindenkivel szembe! Ezt az oldalát nemrég sajnos be kellett mutatnia, amikor is sétáltatójára 3 vaddisznó rátámadt. Ezen esetből győztesen jött ki, de sajnos szerzett sérüléseket, de ezen szexepiljét büszkén viseli, nem törte meg, hősként viselkedett.

Remek társ, nagyon jó őrző-védő kutya, bár mi csak házi kedvencnek adjuk, ahol egyenrangú családtag lehet. Leendő gazdája legyen aktív, gyakorlott kutyás, ismerje a fajtát, tudja kezelni Bélát, ami amúgy nem nehéz, mert egy nyalizó, hízelgő típus, de azért mégiscsak van ereje és tekintélye. Fontos a megfelelő fizikum a gazdi részétől is. Béla ragaszkodó típus, más kutyákhoz szoktatható, de inkább egyedüli kutyának ajánljuk, mert ő inkább ember mint kutyatárs. Nem szökős, tanulékony, alap vezényszavakat ismeri. Más háziállatok és kisgyermek mellé nem javasoljuk. Nyakörvet, pórázt ismeri.

A jó, biztonságos kerítés alap elvárás, tákolmányos drótháló nem jöhet szóba.

Ha szeretnél örökbefogadója lenni ennek a szuper kutyusnak, bemutatkozó leveledet a bundasbarat@gmail.com e-mail címre várjuk, vagy keress minket telefonon hétfőtől péntekig 15:30-18:30 ig, illetve szombaton a 06702056552-es számon. Ha nem vesszük fel, írj nekünk SMS-t, és visszahívunk!

Tulajdonságok:

- Szobatiszta,

- okos,

- alap vezényszavakat ismer

Örökbefogadása:

- kinti-benti tartás mellett,

- Oltási könyvvel,

- Chippel,

- Ivartalanítással,

- Minimum 2 látogatás után,

- Örökbefogadási szerződés aláírásával, ingyenesen lehetséges.