Áfonya

Áfonya cica a kezdetekben bizalmatlan volt, majd mára kiderült, hogy igen is szereti az embereket, tud kedves lenni, bájos, nagyon selymes és puha bundija van, végre játszik, bújik, dörgölőzik. 

Ideiglenes gazdija mellé odafekszik, feltéltenül úgy, hogy hozzáérjen viszont ölbe még nem akar mászni. Ehhez türelem kell. De a nasi nála csodákra képes. Nem válogatós, a pocakját imádja. Lábhoz dörgölőzve bújik, főleg, ha hami kell. Ha szeretne valamit, akkor követ, dumál és nyávog, szinte reklamál, hogy hol van már a kaja? 

Áfonyának bár idő kell, hogy megszokja új helyét vagy cicatársait, de idővel megszokja őket. Viszont ennek ellenére, mégis úgy gondoljuk egyedüli cicának lenne tökéletes, ott ahol sokat vannak otthon, hogy még jobban ki tudjon bontakozni. Olyan gazdit keresünk neki, ahol Áfonya cica lehet a gazdi egyetlen szemefénye. Türelemmel szívébe zárná őt es megmutatná mi az a boldog gazdis élet.

Áfonya cica FIV/FeLV, giardia/parvo negatív, chippelt, oltott, ivartalan kb. 2021-es születésű kislány, akivel Gyálon lehet találkozni.

Áfonyával Gyálon lehet találkozni.

Az örökbefogadás kizárólag:

- Budapest és környéke

- Benti tartással, macskabiztos ház/lakásba (minimum szúnyogháló)

- Szerződéssel

- Oltási kötelezettséggel lehetséges.

Érdeklődni üzenetben vagy az alábbi telefonszámon lehet: +36203769100

H-P: 15:30-18:30 ig, szombaton egész nap 18:00 ig.