Vince

Igazi mágikus szépséggel rendelkező Vince cica gazdit keres
Ha szeretnél egy gyönyörű szép, ragyogó szemű, csillogó szőrű, mini fekete párducot, aki fenségesen vonul a szobában és aki dumál is hozzád akkor itt a remek alkalom. Hatalmas és elvarázsoló megjelenése van, amit kár lenne kihagyni.
Borzasztó eleven, játékos, kedves zabagép. A kaját eleszi a nagyok elől is, nincs félelem érzete. Ő a király a házban!
Idegenektől sem fél, sőt a kutya mozgó farkával is minden további nélkül kikezd, még úgy is, hogy a másik végén ott a kutya morgó feje.
Minden és mindenki érdekli, minden és mindenki játék számára. Igen még a Te kezed, lábad is. Ha a többiek pihennek végre, ő még mindig pörög.
Pálcás játékokkal, aminek toll, vagy gumira rögzített bármi van a végén nagyon le lehet kötni, de akár egy kis kupakkal vagy egy szem kutyatáppal is eljátszik hosszú ideig.
Lökdösi, focizik vele. Ezeket többnyire ő találja magának, de egy sima zacskó is boldoggá teszi, ami zörög.
Ha ezt megunja akkor indul a vadászat a semmire játék.
Bútorra fel, le, támadás, közben hangos megfélemlítő morgás szintén a semmire.
Aki izgalomra, feje felett repkedő macskára vágyik a lakásban annak szívből ajánlom ezt a kis cicát.
De viccet félre téve:
Vince egy negatív FeLV/FIV, giardia, parvo tesztekkel rendelkező, ivartalan, chippel és oltással rendelkező, 2022. szeptemberi születésű kandúr tinédzser. Jelenleg Gyálon van ideiglenes befogadónál.
Benti tartással, szúnyoghálóval rendelkező lakásba keresi álom gazdiját, akinek egy cicaéleten át produkálhatja magát.
Bemutatkozó levelet a bundasbarat@gmail.com E-Mail címre várjuk. Érdeklődni a 06 20 376-9100 -ás telefonszámon lehet H-P 15:30-18:30 szombaton 15:00 óráig.