Molly

Molly gazdit keres ❤️

Szeretnél egy cicust, aki egy igazi felfedező és imádja a feladatos játékokat? Molly pont ilyen, egy bájos tekintettel rendelkező kölyök nőstény cicus, aki garantáltan felvidítja napjaidat és vidám perceket szerez a mindennapokban. Bár eleinte egy kicsit félős lehet, de hamar oldódik és megtalálja a helyét a szívedben.

Molly 2023 májusában született, és már rendelkezik chip-pel, oltással, valamint negatív teszt eredményekkel giardia és FeLV/FiV tekintetében. Almot szépen használja, és más cicák és kutya társaságában nevelkedik, így jól szocializálódott.

Ha döntesz Melly mellett, garantálhatom, hogy nem fogod megbánni. Ő egy különleges kis lélek, aki boldogságot és szeretetet hoz az életedbe.

Gyálon van lehetőség találkozni Mollyval, aki már izgatottan várja, hogy megtalálja az örökös otthonát és megszerető gazdiját. Ne habozz, lépj kapcsolatba velünk, hogy megismerhesd ezt a kis csodát, aki minden nap arra vágyik, hogy szeretetteljes családba kerülhessen.

Az örökbefogadás kizárólag:

- Budapest és környéke

- Benti tartással, macskabiztos ház/lakásba (minimum szúnyogháló)

- Szerződéssel

- Oltási/ivartalanítási kötelezettséggel lehetséges.

Bemutatkozó levelet a bundasbarat@gmail.com címre várjuk. Telefonon h-p 16:30-18:30-ig vagyunk elérhetőek a 06702056552-es telefonszámon. Üzenetben egész nap.

Legyél te Molly szuper gazdija