Pongó

Bemutatjuk nektek Pongó bull jellegű keverék kutyusunkat. Még vár rá egy két kihívás, de ha valaki őt szeretné, akkor igazán jól jár vele. Igazi Isten alkat, hatalmas és lágyszívű❤️ Egy fürdés még ráfér, de megvárjuk a jobb időt, ez legyen a legnagyobb baja.

Jelenleg 34 kg-os, kb 2019-ben született még ivaros kan. Barátságos, ember centrikus, más kutyákra nem reagál, viszont bivaly ereje van🙂. Szépen sétál pórázon, gyorsan tanul, nagyon okos, türelmes, motiválható, nyugodt kutya. Oltási programja folyamatban és az első szívféreg kezelési gyógyszeres kezelése után április vége fele átesik az ivartalanításon is.

Előéletét tekintve, lánc, kilátszó bordák, éhezés, ebtelep és némi szerencse, hogy most itt van.

2023 februárjában mentettük a gyáli ebtelepről, akkor még elég kis morcos kutyus volt, de mostanra tudja már, hogy a rossz élet véget ért, olyan társaságba került, ahol már csak jobb lehet. Sajnos szívféreg pozitív és van némi kifejlett féreg is már ami csak Immiticide

injekcióval gyógyítható. Ezt viszont kutyapanziós körülmények között nem lehet végrehajtani. Vagyis Pongó akkor gyógyulhat meg, ha gazdira lel vagy ha találunk 4 hónapra ideiglenes befogadót 2023 szeptembertől decemberig.

Vagyis Pongó minden tekintetben támogatókat keres!

- Gazdit vagy Ideiglenes befogadót keres

- Szívféreg és egyéb orvosi kiadásaihoz támogatókat keresünk. ( 2 oltás, ivartalanítás 60 ezer Ft) Immiticide injekció 3x 120 000 Forint, gyógyszeres kezelés 50-60 ezer Forint.

Hát nem valami fényes kilátások 😞 de a leendő gazdit mindenben támogatjuk, bízva abban, hogy Pongó is lehet még boldog gazdis kutya. ❤️

Örökbefogadási szándékodat a bundasbarat@gmail.com címen tudod jelezni vagy hétköznap 15:30-18:30 között a 06702056552-es telefonszámon.

Tulajdonságok:

- Szobatiszta,

- tanulékony,

- okos,

- fiatal

- embercentrikus

Az örökbefogadás kizárólag

- Benti- kinti tartás mellett,

- Oltási könyvvel,

- Chippel,

- Ivartalanítva,

- Örökbefogadási szerződés aláírásával, ingyenesen lehetséges.