Pongó

Bemutatjuk nektek Pongó kutyusunkat. Ha valaki őt szeretné, akkor igazán jól jár vele. Igazi Isten alkat, hatalmas és aki neki szimpatikus, azzal lágyszívű vidám mosolygós, viszont ereje hatalmas és egy kimondottan határozott egyéniség, nem tetszését kimutatja, így mindenképp hozzáhasonló határozott, bull jellegű kutyákhoz értő, erős testalkatú gazdit keresünk neki. Nem adjuk gyerekes családba, vagy ahol nincs meg határozottság. Pongó remek társa lehet egy középkorú férfinak, remek házőrző, biztos, hogy nem mer idegen bemenni a házba, ha őt meglátja. Gazdájához ragaszkodó típus. Elrettentő mély hangja mögött egy igazi jó barát rejlik, aki szeretetre éhes. Oh ja ha már éhes, Pongó az a kutya aki imád enni. Minden evés után úgy csinál, mint aki még semmit nem kapott.
Jelenleg 35 kg-os, kb 2019-ben született ivartalanított kan kutyus. Chippel, veszettség és kombinált oltással rendelkezik. Sajnos szívférges, ami vagy többszöri gyógyszeres kezeléssel gyógyítható ( folyamatban). Általában barátságos, más kutyákra nem igazán reagál, de együttélésre más kutyákkal szoktatni kell, lehetőleg hasonló testalkatú kutyával. A csaj kutyákat szereti, viszont bivaly ereje van🙂, ezért szeretnénk sportos gazdához adni. Szépen sétál pórázon, gyorsan tanul, nagyon okos, türelmes, motiválható, nyugodt kutya. Imád sétálni, kirándulni menni. Természete, imádni való, egyik legjobb barátod lehet. Heti 1x kutyaoktató foglalkozik vele. Chippel, oltással rendelkezik. Jelenleg Budapesten a 17. kerületben lehet vele megismerkedni.
Bemutatkozó levelet a bundasbarat@gmail.com E-Mail címen tudod jelezni vagy hétköznap 15:30-18:30 között a 06702056552-es telefonszámon.