Sky

Sky cica gazdit keres! 

Ő egy tipikus kiscica, aki imád játszani és rosszcsontozni. Szeret szaladgálni és felfedezni a világot. 2023 augusztus elején született, és bár nagyra nőttek a fülei, kicsi termetű, nem lesz óriási kandúr.

Sky egészséges cica, giardia tesztje negatív. Már chippel is rendelkezik, első oltást is megkapta, ami biztosítja jó egészségét és boldog életét.

Sky mamája FIV/FeLV negatív, tehát ezekkel a betegségekkel nem kell szembe néznie az új gazdának.

Ha valaki szeretné megismerni Skyt és lehetőséget adni neki arra, hogy a szívébe lépjen, Gyálon találkozhat vele. Ott együtt lehet játszani, ismerkedni és megtapasztalni, milyen különleges és megható kapcsolatot lehet kialakítani egy kisállattal.

Sky egy csodálatos lélek, aki csak arra vár, hogy megtalálja az otthonát és a szerető gazdáját. Talán Te vagy az, aki ezt a boldogságot megadhatja neki.

Az örökbefogadás kizárólag:

- Benti tartással, macskabiztos ház/lakásba (minimum szúnyogháló)

- Szerződéssel

- Oltási/ivartalanítási kötelezettséggel

- Oltási kötelezettséggel lehetséges.

Ha szeretnél örökbefogadó lenni, bemutatkozó leveledet a bundasbarat@gmail.com e-mail címre várjuk, vagy keress minket telefonon hétfőtől péntekig 15:30-18:30-ig, illetve szombaton a 06702056552-es számon. Ha nem vesszük fel, írj nekünk SMS-t, és visszahívunk!