Enci

Enci, az álom cica, chipelt, oltott, ivartalanított és FIV, Giardia negatív, azonban sajnos FeLV pozitív teszteredményt kapott. Ezért csak egyedüli cicának vagy más FeLV-es cica mellé tudjuk örökbe adni, benti tartással, macskabiztos lakásba.

Enci igazi bújós, aki mindig az öledben és a közeledben szeretne lenni. Ha olyan cicára vágysz, akivel minden pillanatot megoszthatsz, ő tökéletes választás lehet számodra. Születése 2022 júliusában volt, és egy igazi ölebe macska. Kicsi, cukimuki és tündéri plüssgombóc, aki imád bújni, dorombolni és az ember ölébe mászni.

Jelenleg egy kis szobában él, mivel nem engedhető össze a többi cicával. Ez korlátozza a futkosást és játékot, de bízunk benne, hogy hamarosan rátalál az igazi gazdija, aki biztosítani fogja számára a szeretetteljes otthont, ahol olyan boldog életet élhet, mint a többi cica. Enci mindenféle ételt elfogyaszt, nem válogatós, és szépen használja az almot.

Ha szeretnéd találkozni Encivel, Gyálon van lehetőség rá, és örökbeadási szerződéssel fogadható örökbe. Ha te vagy az az ember, aki képes szeretni és gondoskodni róla, lépj kapcsolatba velünk. Enci vágyik arra, hogy megtalálja az igazi gazdiját, aki mindig mellette áll és szeretetteljes családot biztosít számára.

Az örökbefogadás kizárólag:

- Benti tartással, macskabiztos ház/lakásba (minimum szúnyogháló)

- Szerződéssel

- Oltási kötelezettséggel lehetséges.

Ha szeretnél örökbefogadó lenni, bemutatkozó leveledet a bundasbarat@gmail.com e-mail címre várjuk, vagy keress minket telefonon hétfőtől péntekig 15:30-18:30-ig, illetve szombaton a 06702056552-es számon. Ha nem vesszük fel, írj nekünk SMS-t, és visszahívunk!