Joker

Gazdit keres Joker cicus ❤️

Joker egy különleges kis cica, akinek picit hosszú szőrű beütése van, ami csak még cukibbá teszi őt. 2023 szeptemberének elején született egy szeméttelepen, de most már ideiglenes gazdijánál van, ahol lehetősége van szocializálódni és felfedezni a világot. Joker egy igazi kölyök cica, aki imád játszani, mászni és bújni.

Joker alomtiszta, dorombolós és rendkívül bújós és szelíd cicus, aki mindenkit elvarázsol a kedvességével. Giardia negatív eredményt mutatott, első oltását már megkapta, és chippel is rendelkezik. Teljes egészében készen áll arra, hogy megtalálja az otthonát, ahol mindig boldog lehet.

A 6. kerületben van lehetőséged találkozni Jokerrel. Ő már most nagyon várja, hogy megtalálja azt a különleges embert, aki mindig szeretettel és gondoskodással fogja körülvenni. Adj neki egy esélyt, és garantáltan megtalálod az életedben az igazi boldogságot.

Ha érdeklődsz Joker iránt, ne habozz, lépj kapcsolatba velünk. Joker már most hálásan köszöni a szeretetet és a gondoskodást, amit neked ad majd vissza a gazdiként. Ne halaszd tovább, találkozz vele, és tedd meg boldoggá ezt az aranyos kis cicust.

Az örökbefogadás kizárólag:

- Budapest és környéke

- Benti tartással, macskabiztos ház/lakásba (minimum szúnyogháló)

- Szerződéssel

- Oltási kötelezettséggel lehetséges.

Bemutatkozó levelet a bundasbarat@gmail.com címre várjuk. Telefonon h-p 16:30-18:30-ig vagyunk elérhetőek a 06702056552-es telefonszámon. Üzenetben egész nap.