Céljaink...

BUNDÁS BARÁT ÁLLATVÉDŐ EGYESÜLET AZ ÁLLATOKÉRT ÉS AZ ÁLLATBARÁT EMBEREKÉRT.

2014 tavaszán 17 fő összefogásával hivatalosan is megalakult a Bundás Barát Állatvédő Egyesület. Erőinket egyesítve segítséget szeretnénk nyújtani a rászoruló állatoknak, állatbarát embereknek.


Működési területünk Gyál és környéke, tagjaink, önkénteseink Budapestről és az agglomerációból fogtak össze az állatokért és nehéz körülmények között élő háziállatokat tartó emberekért. 

Sajnálatos módon saját menhellyel ugyan nem rendelkezünk, de oltásokkal, ivartalanítási és chipbeültetési költségek átvállalásával, életmentő beavatkozások finanszírozásával, tárgyi adományokkal, valamint állatbarát, de szegény sorsú emberek támogatásával úgy érezzük, nagyon sokat segíthetünk a rászoruló állatoknak. 

Vállaljuk, nehéz körülmények között élő, szociálisan rászoruló személyek, családok állatainak tartásának segítését, állattartásukkal összefüggő nehéz helyzetük javítását. Amennyiben szükséges segítünk a megfelelő állattartási környezet kialakításában. 

Céljaink között szerepel, hogy azon háziállatok, akiknek életkörülménye anélkül változtatható, hogy kobzásra vagy lemondatásra kerüljön, gazdájánál maradhasson. 

Többek között vállaljuk óvodákban, általános iskolákban, középiskolákban, a gyerekek szellemi érettségének megfelelően ismeretterjesztő előadások tartását, az állatok védelméről, és kíméletéről, a felelős, és tudatos állattartás módjáról, és szabályairól

Természetesen mindez csak támogatók segítségével érhetjük el. 

Kérjük, kövessétek figyelemmel munkánkat, és ha úgy érzitek, szeretnétek és tudtok segíteni, tegyétek meg, hogy még több állat, állatbarát ember lehetőséget kapjon egy szebb életre!

Köszönjük!