Korni

Korni cica egy igazi túlélő. Amikor állatbarátok ráakadtak az út szélén, a 40 fokos hőségben feküdt, alultáplált és kiszáradt állapotban volt. De azóta sok gondoskodást kapott, és lassan visszanyeri az erejét.

Azonban még mindig van egy kis félénkség benne, különösen idegenekkel. Ezért nagyon fontos, hogy minél hamarabb találjon egy olyan szerető gazdit, aki megmutatja neki, mennyire csodálatos lehet ez a világ. Korni még csak körülbelül 5 hónapos, tehát rengeteg idő van előtte, hogy kibontakozzon és megtapasztalja a szeretet és biztonság érzését.

Ha te vagy az az ember, akinek van egy nagy szív és türelme, hogy segítsen Korninak átlépni a félelmét, akkor itt a lehetőség, hogy igazi kapcsolatot építs vele. Korni olyan hálás lenne egy olyan otthonért, ahol szeretve és gondoskodva érezheti magát.

Ha érdeklődsz Korni iránt, kérlek lépj kapcsolatba velünk. Egyetlen kis lépéssel te is változtathatsz egy kiscica életén, és megadhatod neki azt a boldogságot, amit érdemel.FIV/FeLV, giardia/parvó negatív, mind két oltását, chipjét már megkapta.

Már csak egy szuper gazdi kéne neki!

Korni jelenleg Tápiószentmártonon tengeti napjait, ott lehet vele ismerkedni, viszont a szállítás Budapestre megoldható.

Az örökbefogadás

- Budapesten és környékén,

- Benti tartás mellett (macska-, vagy min. szúnyoghálós ablak feltétel!),

- Oltási könyvvel,

- Chippel,

- Örökbefogadási szerződéssel lehetséges.

Érdeklődni az alábbi telefonszámon lehet: +36203769100

H-P: 15:30-19:00 ig, szombaton egész nap 18:00-ig.