Alexa

Alexa cica gazdit keres! ❤️

Sokáig töprengtünk, hogy milyen bemutatkozót írjunk Alexáról, hogy ténylegesen átadhassuk, milyen csoda lény ő. Milyen szerencsés gazdija lesz az, aki választja őt. Nehéz szavakba önteni mindazt, ami őt jellemzi, de megpróbáljuk.

Alexa februárban került gondozásba, amikor egy házhoz riasztottak minket, ahol egy baleset áldozata volt. A medencéje eltört, a farkincája elvált a gerincétől, ami hatalmas idegi fájdalmat okozott neki. Végül a kis farkincáját amputálni kellett, de ez csak még különlegesebbé teszi őt.

Alexa egy igazi tünemény, egy matrica macska. Mindig az ember közelében szeretne lenni, mindig a simogatást követeli. Bújik, dorombol, és minden pillanatban csak azt szeretné, hogy mellette lehessünk. Más cicákkal is nagyszerűen kijön, igazi kincs. Olyan kedves, nyugodt és jó idegrendszerű cica, akivel ritkán találkozunk.

Alexa már kb. 4 éves, ivartalanított, FIV/FeLV negatív eredménnyel, kétszer oltott és chippel ellátott kislány. Bár sokat megélt az életben, ez nem változtat azon, hogy továbbra is az egyik legkedvesebb cica, akivel valaha találkoztunk.

Most már csak egy szuper gazdi hiányzik neki, aki olyan szeretettel fogja ölelni, ahogy mi is tettük. Ha úgy érzed, hogy Alexa lenne az ideális társ számodra, ne habozz, lépj kapcsolatba velünk. Ő már most hálásan köszöni a szeretetet és gondoskodást, amit neked ad majd vissza a gazdiként. Adj neki egy esélyt, és garantáltan megtalálod az életedben az igazi boldogságot.

Az örökbefogadás kizárólag

- Budapesten és környékén,

- Szigorúan benti/macskabiztos tartással (minimum szúnyoghálóval rendelkező ablakok),

- Oltási könyvvel,

- Chippel,

- Örökbefogadási szerződéssel lehetséges.

Érdeklődni az alábbi telefonszámon lehet: +36203769100

H-P: 15:30-18:30 ig, szombaton egész nap, 18:00-ig.