Béla

Béla gazdit keres! ❤️

Július 15-én született, egy igazi csoda, aki mára már nem csak egy ici-pici cica, hanem egy impozáns kandúr bandi. Béla gyönyörű, kedves és igazi dorombológép. Csak egyetlen dolog hiányzik az életéből: egy szuper gazdi, aki szeretetteljes otthont ad neki.

Béla már mindent megtett azért, hogy boldog és egészséges legyen. Chippezve van, mindkét oltását megkapta, és mamája FIV/FeLV negatív eredményt mutatott. Minden előkészítése megtörtént, most csak egy szerető gazdi kell hozzá, aki mindig mellette lesz és gondoskodik róla.

Béla egy olyan kandúr, aki hatalmas örömet tudna szerezni egy szerető családnak. Ha szeretnél egy hűséges társra, aki mindig melletted lesz, akkor Béla az ideális választás. Adj neki egy esélyt, és garantáltan megtalálod az életedben az igazi boldogságot.

Ne habozz, lépj kapcsolatba velünk, hogy megismerhesd Bélát. Ő már nagyon várja, hogy megtalálja a szuper gazdiját, aki mindig szeretettel és gondoskodással fogja körülvenni. Béla már most hálásan köszöni a szeretetet és a gondoskodást, amit neked ad majd vissza a gazdiként.

Az örökbefogadás kizárólag:

- Budapest és környéke

- Benti tartással, macskabiztos ház/lakásba (minimum szúnyogháló)

- Szerződéssel

- Oltási/ivartalanítási kötelezettséggel lehetséges.

Érdeklődni üzenetben vagy az alábbi telefonszámon lehet: +36702056552

H-P: 15:30-18:30 ig, szombaton egész nap 18:00 ig.