Angel

 

Felelős gazdit keres Angel!

Szeretnél egy kistestű, csupaszív, fiatal társat, akivel megoszthatod mindennapjaidat és vidámságot hoz a mindennapokba? Jó helyen jársz, mert Angel egy igazi cukifalat egyéniség.
2022 évben születhetett fiatal, kedves, bújós, érdeklődő kislány kutyus keresi nálunk felelős gazdiját. Igazi szeretetgombóc, szeretetre éhes és sok szeretet adó, kistestű, kb. 10 kg-os játékos kutya. Szívesen játszik más kutyákkal, játékokkal, imád a kertben szaladgálni, de mindenképp olyan helyre szeretnénk adni, ahol bent is lehet meg kint is, ahol családtagként fogadják őt és részt vehet a mindennapokban. A cicákkal és más háziállatokkal nem tudjuk a viszonyát. Pocakját nagyon szereti, mindent megeszik nem válogatós. Könnyen tanítható aktív, de szocializált kutyus. Nyugodtan otthon hagyható, nem rombol.
Chippel rendelkezik, oltási programját megkezdtük. Gyálon találták, chippel akkor nem rendelkezett, eredeti gazdája nem került elő így eljött az idő, hogy végre felelős gazdira leljen. Jelenleg ideiglenes befogadónál lakik Gyálon, de nagyon szeretnénk neki egy családot, aki benti- kinti tartással tudná őt fogadni. Fontos, hogy legyen időd foglalkozni vele, mert van még mit tanulnia. Örökbeadási szerződéssel adjuk örökbe, ivartalanítási kötelezettséggel vagy már ivartalanul (februárban lehet ivartalanítani)
Bemutatkozó levelet a bundasbarat@gmail.com E-Mail címre várjuk, valamint H-P 15:30-18:30-ig hívhatsz minket a 06702056552-es telefonszámon.