SáriSári gazdit keres

Ha igazi családtagra vágysz, az életed izgalmas és olyan programokkal teli, ahova kutyádat is vinni tudod, vannak gyerekeid, vagy akár másik kutyusod, akkor Sári neked való.

Kb. 2021-ben született fiatal, közepes testű, kb 12 kg-os, kedves ragaszkodó közepese testű szuka kutyus. Nagyon hamar tanul és hamar beilleszkedik az új környezetébe, megadó természet, szeret ott lenni, ahol zajlik az élet. Más kutyákkal és cicákkal teljesen szocializálható, szobatiszta, szeret a lakásban lenni, nem is adjuk kinti kutyusnak, nagyon emberközpontú, de az egyedüllétet nem igazán viseli jól. Szereti az emberi közelséget, gyerekbarát, játékos, szépen utazik autóban. Chipel, veszettség és kombinált oltással rendelkezik. Szívféreg negatív, ivartalanított.

A megfelelő család részére, ahol mindig van valaki otthon, vagy legalább is a nap nagy részében, esetleg van másik kutya is a családban, gyerekek nyüzsögnek és Sári is ott lehet a középpontban.

Örökbeadási szerződéssel, fogadható örökbe. Bemutatkozó levelet a bundasbarat@gmail.com E-Mail címre várjuk. Telefonon, hétköznap 15:30-18:30 között vagyunk elérhetőek. 06702056552