Bingó

Bingó

Bingót 7 kg-os hosszú kifli formájú keverék kölyökkutyus.

2023 októbere körül születhetett, majd gazdája testvéreivel együtt kitette a gyáli ebtelep elé. Bingó eddig minden jó tulajdonságát megmutatta, de igazából minden napra jut egy kis meglepetés. Játékos, vidám, gyerek centrikus, közelesen kistestű kan kutyus. Más kutyák társasága nem zavarja és hamarosan ismerkedik a cicákkal is. Elkezdjük a nyakörvhöz és pórázhoz szoktatni, hamarosan szobatiszta is lesz, oltási programja folyamatban van, féreghajtás megtörtént. Valami tacsi biztos van benne, de azért még jópár fajta lakozik benne.

Március 13-tól fogadható örökbe, chipelve, örökbeadási szerződéssel, ivartalanítási kötelezettséggel. Kizárólag benti tartással, sok foglalkozással, családias környezetbe szeretnénk örökbe adni őt.

Ha szeretnél örökbefogadója lenni ennek a szuper kutyusnak, bemutatkozó leveledet a bundasbarat@gmail.com e-mail címre várjuk, vagy keress minket telefonon hétfőtől péntekig 15:30-18:30 ig, illetve szombaton a 06702056552-es számon. Ha nem vesszük fel, írj nekünk SMS-t, és visszahívunk!

Tulajdonságok:

- bújós,

- játékos,

- gyerekbarát,

- emberközpontú

Örökbefogadása:

- benti tartás mellett,

- Oltási könyvvel,

- Chippel,

- Ivartalanítással,

- Minimum 2 látogatás után,

- Örökbefogadási szerződés aláírásával, ingyenesen lehetséges.