Maddy

Közvetített gazdikereső Vecsés!

Maddy a 6/8 kilós pici làby keresi álom otthonát!

Amikor 2023 decemberében megtaláltuk ez a tündéri lánykát levolt fogyva és rettegett az emberektől, félt az érintéstől és minden apró mozdulatra összerezzent.

Mi albérletben lakunk és annak ellenére, hogy nem tarthatunk kutyát nem hagyhattuk ott. Valami megszólalt bennünk, ahogy belenéztünk azokba a csodálatos csokoládé szemekbe.

Maddy egy díva, egy színfolt a szürke hétköznapokba, tanulékony és rettentően bolondos.

Tökéletes társ valakinek aki sokat van otthon és tudja biztosítani neki a kellő mozgást, törődést. Nálunk nem tud maradni, hiába szeretnénk, a főbérlő nem engedte és 12 óra munka mellett nem tudjuk megadni neki amire szüksége van, így 2024 január végéig kaptunk határidőt, hogy helyet találjunk neki. Nagyon szeretnénk neki megadni az esélyt arra, hogy egy család teljes értékű tagja lehessen. Nagyon sok türelmet igényel, hisz' még kölyök a maga 6-7 hónapjával, és nehézkes az ismerkedés eleinte, mert bizalmatlan az idegenekkel, de, ha kinyílik ő lesz a legszebb és legnagyobb szívű kutyus a világon. Szeretnék hinni benne, hogy valaki egyszer úgy dönt, hogy megosztja a kanapét vele egy esti filmezésnél.

Szín. : Fekete (fényben barna)

Ivar. : Nőstény

Kor. :kb. 2023 júliusi születésű

Fajta. : keverék

Chipezve oltva lehet örökbefogadni.

A jövendőbeli gazdi legyen felkészülve arra, hogy kölyökkutyát vesz magához, foglalkozni kell vele, szeretnénk ha társként venné magához, ahol a napokat és programokat együtt töltik. Kizárólag benti tartásra adjuk!

Ha szeretnél örökbefogadója lenni ennek a cuki kutyusnak, bemutatkozó leveledet a bundasbarat@gmail.com e-mail címre várjuk, vagy keress minket telefonon hétfőtől péntekig 15:30-18:30 ig, illetve szombaton a 06702056552-es számon. Ha nem vesszük fel, írj nekünk SMS-t, és visszahívunk!