Gazdis visszajelzések

Kormi kutyus

2021.05.04

Kormi nagyon boldogan elvan velünk. Napi négyszer sétáltatjuk a ház előtti parkban (reggel, délben, délután és este). Nagyon jó a természete, minden kutyával kedvesen eljátszik, nem veszi el mások játékát vagy a piknikező emberek ételét. Eddig minden szükséges védőoltást megkapott és nem rég tüzelt, így lassan megy ivartalanításra. Hétvégente...

Nózi cica

2021.04.04

Nózi szerelem volt első látásra, már az első látogatáskor megmutatta igazi kis egyéniségét, amivel azóta is színesebbé teszi a mindennapjainkat.

Szofi kutyus

2021.04.04

"Szofi május elsején lesz hét éves, immár több, mint három éve van velünk. Ugyanolyan bolondos maradt, mint négy éves korában volt, de az évek során sikerült olyan fokú kötödést "kiépítenünk", hogy mostanra teljes mértékben megbízik bennünk, vezényszavakra, utasításokra pedig maradéktalanul engedelmeskedik.

Zoé kutyus

2021.03.31

Kedves Bundás csapat!
Már néhány éve követem a munkátokat, mivel 18. kerületi lakosként olyan állatvédő szervezeteket szerettem volna támogatni, akik a környéken segítenek, és azt hiszem amit ti csináltok, az emberfeletti, köszönöm nektek!
Így jött szembe velem 2019 október elején egy segítségkérő felhívásotok, egy törött lábú kiskutyának kerestetek...

Műzli kutyus

2021.03.24

Müzlit 2016 nyarán fogadtam örökbe, Smiatek Anikó segítségével. Azóta elmondhatatlan szimbiózisban élünk együtt. Életem egyik legjobb döntése volt, hogy nem futamodtam meg a feladat elől, szerencsére sok segítséget kaptam. De beszéljenek inkább a képek erről a csodálatos kapcsolódásról.

Gombi kutyus

2021.03.24

Úgy néz ki, hogy szépen kezdem megszokni a helyemet, én lettem a tini lány a családban!