Daisy

Ha szereted a drótszőrű cukiságokat, akkor maradj és ismerd meg legújabb védencünket!

Kb 2022-ben született, chipezett, veszettség és kombinált oltással oltott, hamarosan ivartalanított szuka kutyus.

Kezdetben visszahúzódó félős volt, de nagyon hamar rájött, hogy bekerült a tutiba és mostanra egy mindenre nyitott, vidám, érdeklődő szeretet gombóc lett. Imád a kutyaházak tetején ide-oda ugrálni, odafent pihenni, magasból szemlélni a világot.

Más kutyákkal is barátságos, szoktatható. Fő foglalkozása az élelem raktározása😁, mindezt általa készített földalatti lyukacskába, amit utána be is temet, nem kell aggódni😁

Közepesen kistestű, így tökéletes választás lehet akár egy kisebb lakásba is, ha elegendő időt tudsz fordítani lemozgatására. Vadász jellegű fajtájából adódóan biztos sok meglepetést tartogat, így például kirándulások, csoportos játékok, kutyaiskolában való részvételben biztosan nagy örömét lelné. Daisy-t egy fiatalos energikus családban tudnánk elképzelni, ahol végre családtag lehetne.

Ha szeretnél örökbefogadója lenni ennek a szuper kutyusnak, bemutatkozó leveledet a bundasbarat@gmail.com e-mail címre várjuk, vagy keress minket telefonon hétfőtől péntekig 15:30-18:30 ig, illetve szombaton a 06702056552-es számon. Ha nem vesszük fel, írj nekünk SMS-t, és visszahívunk!

Tulajdonságok:

- nyitott,

- vidám,

- érdeklődő,

- mozgékony,

- más kutyákkal szoktatható

Örökbefogadása:

- Kinti-benti tartás mellett,

- Oltási könyvvel,

- Chippel,

- Ivartalanítva,

- Minimum 2 látogatás után,

- Örökbefogadási szerződés aláírásával, ingyenesen lehetséges.