"A kutya éppen némaságával válik mindennél értékesebbé. Társaságában az ember rátalál a lelki békére, ahol a szavak elvesztik minden jelentőségüket!"

John Galsworthy


Kutyusok

a szövegre kattintva megjelenik a kutyusok saját gazdikereső oldala 

még több cuki fotóval és leírással

Pötyi, a családbarát

Fantasztikus kutyus keresi fantasztikus gazdáit egy életre!

Buksi

Hatósági eljárás eredményeképpen a jegyző úgy döntött, hogy új felelős gazdára van szüksége, ezért segítséget kérünk, hogy ez a sokat szenvedett kutyus felelős családot találjon magának.

Zorka

Zorka egy tüneményes, nagyon aktív, igazi kis bohóc szuka kölyökkutyus.  Várhatóan nagy testű lesz.

Határozott, következetes gazdit keresünk részére, aki megtanítja majd mindenre. 

Mimi

Bűbájos, szeretetre méltó, ragaszkodó szuka kutyus keresi az igazit, akivel kedvére szaladgálhat, labdázhat, és kirándulhat majd.

Dongó

Dongó egy rendkívül cuki, barátságos, ébenfekete kan kutyus. Jelenleg egy kutyaiskolában várja, hogy egyszer igazi családra lelhessen,

Dörmi

Kitűnő jelző kutya, kis testű, kb. tacskó méret. Szukával és kannal összeszoktatható, szobatiszta, barátságos. Gyerekekkel is jól kijön. Minden vágya, hogy szerető családja legyen.

Fifi

Amikor az idős gazdi többé már nem tér haza... 

Fifike elárvult. Öreg korára egyedül maradt... Ennek az őszülő pofinak már csak egy kívánsága van: ne kelljen magányosan átkelnie a szivárványhídon.

Dió

Cukorfalat kan babakutya keresi leendő otthonát. Várhatóan nem nő túl nagyra. Jelenleg igazi kis energiabomba, pusziosztó kisgombóc.

Gyáli ebrendészeti telep

ments meg egy esélytelen kutyát!

Gyál azon kevesek települése közé tartozik, ahol az ebrendészeti feladatok ellátása (elkóborolt, veszélyes ebek befogása, tartása) folyamatosan biztosított az által, hogy saját képzett dolgozóval és saját teleppel rendelkezünk.

A befogott ebek (ha nem rendelkeznek chippel és nem sikerül a gazdájukat azonosítani) az ebrendészeti telepre kerülnek és azt követően csak egy 14 napos megfigyelési időszakot követően kerülhetnek vissza régi/új gazdájukhoz.

Bármely a telepen tartott ebekről és az örökbefogadás feltételeiről bővebb felvilágosítást a huszareva@varosuzemeltetes-gyal.hu e-mail címen vagy a 06-29-340-134 telefonon kérhetnek.

Elérhetőségek (munkanapokon):

Szabolcsi László ebrendész a 06-70-334-6094

Huszár Éva ügyintéző 06-29-340-134


Megtetszett egyik védencünk? örökbefogadáson gondolkodsz?