Zorro

Zorro 2016-ban született, nyugodt, szófogadó, parancsszavakat ismerő nagyon kedves ivartalanított, oltott kan kutya. Bár az élet nem kegyes vele, mégis egy életvidám, barátságos, emberközpontú középkorú kutyus, aki középkorú vagy akár egy friss nyugdíjas kutyabarát, sétálni szerető és kisebb kirándulásokra járó családba való.

2018-ban nem megfelelő tartás miatt, gazdája bíróság elé kellett, hogy álljon, szerencsére Zorró sérüléseiből felépült, új gazdára lelt. Majd sajnos gazdája meghalt, így visszakerült gondozásunkba. Most már végleges otthonát keressük. Azt nem tudjuk hogy viszonyul pontosan a cicákhoz,de azt láttuk, hogy nem ugrik ha meglát egyet, egy lovacskával is megismerkedett kerítésen kívül és nem volt gond. Olyan nyugodt csendes kutya, de a területvédés azért nem utolsó szempont nála sem. Szépen utazik autóban, nem ficánkol, sőt ha meglátja az autót ő már menne is befele. Mint az úri emberek kezet nyújt ismerkedéskor❤️, a pacsi alaptevékenység.

Legjobb társ meccs nézéshez és simán segít a bográcsozás közelében is. A tápot nem kedveli, de most sajnos ez a kosztja, valószínű eddig húson élt. Ezt tükrözi közel 10 kg súlyfeleslege is, de ettől hamar megszabadul.

Ha egy problémamentes társat szeretnél, aki igazi társad lesz, válaszd Zorrót❤️ nem bánod meg.

Zorroval jelenleg Budapesten a 17.kerületben lehet ismerkedni.

Ha szeretnél örökbefogadója lenni ennek a szuper kutyusnak, bemutatkozó leveledet a bundasbarat@gmail.com e-mail címre várjuk, vagy keress minket telefonon hétfőtől péntekig 15:30-18:30 ig, illetve szombaton a 06702056552-es számon. Ha nem vesszük fel, írj nekünk SMS-t, és visszahívunk!

Tulajdonságok:

- tanulékony,

- okos,

- nagyon kedves és embercentrikus,

- engedelmes,

- türelmes,

- alkalmazkodó.

Örökbefogadása:

- Benti- kinti tartás mellett,

- Oltási könyvvel,

- Chippel,

- Ivartalanítva,

- Minimum 2 látogatás után,

- Örökbefogadási szerződés aláírásával, ingyenesen lehetséges.