Kamilla

Kamilla cicusunk nem találja a helyét 😞❤️
Gyálról egy telephelyről vettük magunkhoz májusban, akkor vemhes volt. Ivartalanítattuk, teszteltük ( Felv/Fiv negatív). Már több hónapja próbáljuk szocializálni, de ez a csepp cica retteg mindentől és mindenkitől 😞 nagyon nehezen oldódik, de már elkezdett játszani.
Nem kedveli a cicatársaságot, de nem is bántja őket, az emberit se igazán szereti, fúj, ne fogjál meg, ellene van a világ, napjai nagy részét ebben a kis bunkerben, a WC ablakban vagy a szekrény alatt tölti. Több alkalommal kihozzuk a többiekhez, már már kikukucskál a bunkerből a játékért, ha nagyon érdekli. Nem is tudunk sok mindent írni erről a bájos cicusról, mert ahogy a képen is látszik, szomorú és nem találja a helyét.
Jó lenne, ha valaki akinek nincs cicusa, de szeretne, aki sok időt tudna eltölteni vele és szeretné, magához tudná venni. Ő egyelőre nem egy öleb cica, inkább megértést és türelmet igényel. Itt most nem ő lenne a gyógyító társ, hanem neki keresünk segítséget.
Oltott, chipes, ivartalanított, Felv/Fiv negatív.
Ha bárki úgy érzi megbirkózna a feladattal, akár ideiglenes befogadással is, akkor írjon nekünk a bundasbarat@gmail.com E-Mail címre. Telefonon h-p ig 15:30-18:30 ig vagyunk elérhetőek a 06702056552-es telefonszámon. Üzenetben bármikor.
Ha ideiglenes befogadóként jelentkeznék, fontos hogy Gyál közelében legyél, más cicáktól külön benti tartással tudd magadhoz venni. Legyél gyakorlott cicák terén. Legyél türelmes. Almot, élelmet biztosítunk.
Ha valaki úgy érzi végleg magához venné őt, akkor is fontos, hogy gyakorlott cicás legyen és kizárólag benti tartással szerződéssel adjuk.
Reméljük Kamillára is rátalál a szerencse, mert most sajnos nagy bajban van. 😞❤️