Adószámunk: 18620029-1-13


Neked csak 1%, 

de nekik egy egész élet!


Kedves Támogatóink, Kedves Állatbarátok! 

    Kérünk, hogy segítsd adód 1%-ával a gyáli és környékbeli állatok, valamint a háziállatokat tartó rászoruló családok életét!
  • Mint adófizető, a jövedelemadód 1%-áról nyilatkozhatsz, felajánlhatod egy általad választott civil szervezetnek.
    Ha van Ügyfélkapud, akkor oda fog érkezni a nyilatkozat.
    Ha nincs akkor a melléklet itt érhető el, nyomtasd ki, töltsd ki és könyvelődnek, munkáltatódnak vagy a NAV-nak juttasd el.https://www.nav.gov.hu/nav/szja_b/1_1_szazalek ( kinyomtatható, rendelkező nyilatkozat)
  • Ha vállalkozó, önadózó vagy ÁFA fizetésre kötelezett magánszemély vagy, akkor a bevallási csomagban az 1%-ról való nyilatkozási lapot kell kitölteni.
    Amire figyelj, hogy ha postai úton vagy munkáltatónál leadva adod be akkor A borítékon a leragasztás helyén szerepelnie kell a felajánló vagyis a TE aláírásodnak! Máskülönben nem érvényes!


Mit is támogatsz, ha nekünk ajánlod az 1%-od?

Munkánk mit sem ér támogatók nélkül, az utunkba sodort segítségre váró állatoknak pedig a Ti és a Mi együttes erőnk és odaadásunk szükséges a helyes útra tereléshez!

2014-es megalakulásunk óta, a ti segítségetekkel értük el mindazt, amit minden évben leírhatunk éves beszámolónkban. A megmentett állatok száma nő, évről évre tanulunk, többen vagyunk és próbálunk többet tenni az állatokért és a rászoruló családokért.

Gyáli iskolákban, városi rendezvényeken próbáljuk a fiatalokat a felelős állattartás irányába terelni. 4,5 éves munkánk alatt, 370 állattal kerültünk kapcsolatba, 94 állatot juttatunk haza, közel 200 állatot ivartalaníttatunk és 132 gazdis védencet tudhatunk magunk mögött, akik ellenőrzött, felelős családok fogadtak örökbe. Szeretnénk, ha folytathatnánk ezt a sikertörténetet és kitűzött céljainkat teljesíteni tudjuk! Ehhez rád is szükségünk van!

SEGÍTSD MUNKÁNK ADÓD 1%-ÁVAL!

Állatvédelmi tevékenységünket civil munkánk mellett végezzünk, egyik tagunk se részesül semmilyen anyagi vagy tárgyi juttatásban, sőt sokszor természetesen az éves tagdíjunkon felül tiszta szívből adjuk be amit adhatunk szervezetünk működésébe. A sokszor érzelmekkel teli, megterhelő, vidám vagy épp szomorú napokat igyekszünk rendíthetetlen erővel végigcsinálni, hisz jóban és rosszban is számítotok ránk és számítanak ránk azok az állatok és családok akiknek mi vagyunk a menedék!

Köszönjük:

Bundás Barát Állatvédő Egyesület Csapata