Boris

Egy idős nèni kért segítséget, mert a szomszéd kutyája átmászott a szuka kutyusához és meglett a baj. A mamija közepes testű, kb 15 kilós, az apa nagytestű, ordas, nagy szőrű.

A kertben vannak libák, nem bántja őket! Játékos, eleven, barátságos! Féreghajtását intézzük, cipelve és az oltási program megkezdésével keresi új szerető otthonát, lehetőleg kertes házba, vagy nagyon sok mozgással.

2023 októberi születésű.

Oltási programját elkezdjük,chippel fog rendelkezik átadáskor. Bolha és féreg mentes állapotban örökbeadási szerződéssel fogadható örökbe. Gyálon lehet vele megismerkedni. A jövendőbeli gazdi legyen felkészülve arra, hogy kölyökkutyát vesz magához, foglalkozni kell vele, rágni fog, felfedezi a világot, szeretnénk ha társként venné magához, ahol a napokat és programokat együtt töltik. Kizárólag olyan helyre adjuk,ahol meg tudják oldani, hogy ne érje baj, ha nincsenek otthon, mivel még pici, nem maradhat felügyelet nélkül az udvaron!

Ha szeretnél örökbefogadója lenni valamelyik cuki kutyusnak, bemutatkozó leveledet a bundasbarat@gmail.com e-mail címre várjuk, vagy keress minket telefonon hétfőtől péntekig 15:30-18:30 ig, illetve szombaton a 06702056552-es számon. Ha nem vesszük fel, írj nekünk SMS-t, és visszahívunk!
Tulajdonságok:

- várhatóan nagytestűek lesznek,

- eleven,

- játékos,

- érdeklődő

- barátságos

Örökbefogadása:

- Benti tartás mellett,

- Oltási könyvvel,

- Chippel,

- Ivartalanítási kötelezettséggel,

- Minimum 2 látogatás után,

- Örökbefogadási szerződés aláírásával, ingyenesen lehetséges.