Maya

Maya cica gazdit keres!

Maya egy igazi tündér, akinek kedvessége határtalan. Ő egy bújós, emberközpontú és gyönyörű lélek. Kedvenc helye a bevásárló kosár, amit kinevezett napközbeni pihenőhelyének.

Sorsa úgy alakult, hogy "véletlenül" került gondozásunkba, amikor ivartalanításra vittük. A hölgy, aki addig etette Mayát, azt mondta ne vigyük vissza, mert az erdőbe viszi el a fiával... Ezért került Maya ideiglenes befogadóhoz, ami végül a szerencséje és az eddigi legjobb dolog, ami vele történt.

Maya kb. 2022 októberében születhetett. Mivel a FELV tesztje pozitív lett, csak egyedüli cicának vagy más pozitív cica mellé mehet örökbe. Chipje és oltásai megvannak, és már ivartalanítottuk is. Most már csak egy társra vágyik, akivel boldogságban dorombolhat egész nap.

Ha érdeklődsz Mayáért, Gyálon vagy a 18. kerületben találkozhatsz vele. Nem fogod megbánni, ha lehetőséget adsz ennek a különleges cicának, hogy belépjen az életedbe. Maya mindent megad neked: szeretetet, hűséget és örömteli pillanatokat. Lépj kapcsolatba velünk, hogy megismerhesd ezt a kis csodát, aki már nagyon várja, hogy megtalálja az örökös otthonát és szerető gazdiját.

A 18.kerületben vagy Gyálon lehet le megismerkedni.

Az örökbefogadás kizárólag:

- Benti tartással, macskabiztos ház/lakásba (minimum szúnyogháló)

- Szerződéssel

- Ivartalanítási kötelezettséggel

- Oltási kötelezettséggel lehetséges.

Ha szeretnél örökbefogadó lenni, bemutatkozó leveledet a bundasbarat@gmail.com e-mail címre várjuk, vagy keress minket telefonon hétfőtől péntekig 15:30-18:30-ig, illetve szombaton a 06702056552-es számon. Ha nem vesszük fel, írj nekünk SMS-t, és visszahívunk!