Béla és Philip

Béla és Philip

2021-ben egy ember beadta két kutyáját kutyapanzióba időszakos megőrzésre. Teltek a hetek, a hónapok, majd az évek. Idővel a fizetés is elmaradt, a két kutya pedig a panzió lakói lettek, gazdájuk már soha nem jön értük, ezért új otthont keresünk nekik, leginkább külön mint együtt. Megközelítőleg 2018-ban születtek, egy helyről hozta őket volt gazdája. Chippel, oltással rendelkeznek, ivartalanítva vannak.

A megfelelő gazda, nem kezdő kutyás, bull típusú kutyák igényeit ismeri, megfelelő fizikummal és határozottsággal rendelkezik. Kisgyermekes családba nem adjuk, lehetőleg benti- kinti tartásra. A jó, biztonságos kerítés alap elvárás, tákolmányos drótháló nem jöhet szóba. Többszöri ismerkedés után fogadható örökbe, örökbeadási szerződéssel.

- Béla a nagyobb testű kutya, mindazok mellett, hogy gyönyörű és nagy, izmos testfelépítésű, tekintélyt parancsoló remek, nyugodt társ. Barátkozó típus, de határozottságot igényel mint minden erős nagy kutya. Nem allergiás, egészséges, sportos, jó házőrző, nem szökős, alap vezényszavakat ismeri, nem ugatós. Más háziállatok és kisgyermek mellé nem javasoljuk. Nyakörvet, pórázt ismeri. Kb 30 kg-os.

- Philip kisebb testű, de így is határozott testfelépítésű izmos, mozgékony barátságos kutya. Ragaszkodó típus, más kutyákhoz szoktatható, de egyedüli kutyának ajánljuk. Nem szökős, tanulékony, alap vezényszavakat ismeri. Kb 20 -25 kg-os. Más háziállatok és kisgyermek mellé nem javasoljuk. Nyakörvet, pórázt ismeri.

A kifutóban a lemozgatás idején jól kijönnek egymással, együtt nőttek fel, egy kennelben nem tarthatóak, mert a rivalizálás van a két kan között. Ha valaki együtt szeretné őket örökbefogadni, kell hogy úrrá tudjon lenni ezen viselkedésükön.

Ha szeretnél örökbefogadója lenni ennek a szuper kutyusnak, bemutatkozó leveledet a bundasbarat@gmail.com e-mail címre várjuk, vagy keress minket telefonon hétfőtől péntekig 15:30-18:30 ig, illetve szombaton a 06702056552-es számon. Ha nem vesszük fel, írj nekünk SMS-t, és visszahívunk!

Tulajdonságok:

- Szobatiszta,

- okos,

- alap vezényszavakat ismer

Örökbefogadása:

- kinti-benti tartás mellett,

- Oltási könyvvel,

- Chippel,

- Ivartalanítással,

- Minimum 2 látogatás után,

- Örökbefogadási szerződés aláírásával, ingyenesen lehetséges.