Katica

Mit is mondhatnánk erről a kedves kis öreglányról, Katicáról? 🐞 Tudjuk, hogy a kora és a fajtája miatt valószínűleg sok ember egyszerűen csak át fogja lapozni a róla szóló részt, de higgyétek el, hogy akkor valami olyan csodát vagytok ki, amit messze túlmutat a bull típusú kutyusokról szóló sztereotípiákon.

Katica ugyanis egy szuper kutya, aki bájos mosolyával, hatalmas, buflák fejével, fittségével, és végtelen türelmével kimagaslik az örökbefogadható kutyusok közül. 🥰

Holott Katicának minden oka meglenne rá, hogy ne szívlelje ezt a világot. Fénykorában agyon ellették, majd amikor már nem volt rá szükség, magára hagyták.

Ezután az utcákat járta egy kis szeretetért, és némi eleségért.

Talán semmi sem jellemzi őt jobban annál, mint hogy amikor összeszedtük az utcáról, és kinyitottuk a kocsiajtót, Katica magától beugrott és csendben leheveredve várta, hogy végre valakihez tartozhasson. ❤️

Az orvosi vizsgálatoknál sem volt különb: zokszó nélkül hagyta, hogy átvizsgálja a doktornő, azt se bánta, hogy felemeltük az asztalra, hogy vért vettek tőle, hogy chipet kapott, sőt, amikor várakozni kellett, akkor is türelmes volt.

"Ő egy igazi, kanapén együtt fekve, popcornt rágcsálós, filmet együtt nézős kutyus" - mondták végül róla a rendelőben.

S mi is csakis egy ilyen gazdit kívánhatunk neki: aki társa lesz ennek a fitt, erős, szuper kutyusnak mostmár egy életre.

Más kutyák iránt nem érdeklődik kifejezetten, és azt is tudjuk, baromfik között élt, akiket egyáltalán nem bántott.

Katica örökbefogadása kizárólag

- Budapesten és környékén,

- Benti- kinti tartás mellett,

- Oltási könyvvel,

- Chippel,

- Ivartalanítva,

- Örökbefogadási szerződéssel lehetséges.

Érdeklődni a bundasbarat@gmail.com címen vagy hétköznap 15:30-18:30 Szombat: egész nap a 06702056552-es telefonszámon lehetséges.