Karácsonyi Adománygyűjtés

2022


Abban az esetben, ha szeretnél az ünnepek közeledtével egy kicsit jótékonykodni, 
és meglepnéd valamelyik árva kis lényt, jelentkezésedet a következő email címen várjuk: bundasbarat@gmail.com
Köszönjük! 


Nem is értjük, hogy ez a gyönyörű, fiatal szuka mindezidáig hogy nem lelt gazdira, hiszen tényleg csak jó dolgokat tudunk róla mesélni: kedves természete, embercentrikussága, taníthatósága nem arra rendeltetett, hogy család nélkül, egy kennelben kelljen éldegélnie.
Mégis, úgy tűnik, az idei Karácsony is így fog neki telni.
Biztosak vagyunk benne, hogy ha már így alakult ezidáig a sorsa, nagyon örülne jó minőségű száraztápnak, jutalomfalatoknak, játéknak, Nextguard Spectranak és vitaminoknak is.


Őt és testvérét egy forgalmas út mellől mentettük a nyár folyamán elhanyagolt állapotban, közvetlen életveszélynek kitéve.
Mára gyönyörű cirmos kölykökké cseperedtek, akiket ráadásul egészen különleges külsővel áldott meg a sors. Geszti egy igazán szeretni való kis lény. Valódi egyiptomi Szfinx, maga a mesebeli Szimba. Ám korántsem csak kinézete miatt tökéletes választás, hiszen természete mindamellett, hogy vidám és bohókás, fenségesen nyugalmas és csendes, leszámítva, ha a pocakjáról, vagy a játékról van szó.
Természetesen egy gazdira vágyna a legjobban, így boldogok lennénk, ha a karácsonyt már egy szerető család tagjaként tölthetné.
Geszti ezen kívül jó minőségű kölyök tápot szeretne kapni, de örülne vitaminoknak (pl. Vetri vagy DmGuard), játékoknak, jutalomfalatoknak is.


Engedjétek meg, hogy azoknak, akik még nem ismerik, bemutassuk egy kicsit a mi kis imádni való mini tasmán ördögünket.
Ez a nagyjából 1-1.5 éves, közepesen kis termetű, tüneményes és szupercuki szuka kutyus év elején került gondozásunkba. Sok jó tulajdonsága közül kiemelnénk embercentrikusságát és játékosságát, amivel képes lenne bearanyozni bárki életét.
Tipikusan az a fáradhatatlan kölyöklelkű kutyus, akinek ha ezerszer dobod el a játékot, ő ezerszer vissza is fogja hozni neked.
Jelenleg sajnos elég kevés lehetősége van nagyokat szaladgálni, pedig sportos kis személyiségéhez nagyon is passzolna egy energikus gazdi vagy egy nagy kert, ahol kedvére bolondozhatna.
Mi sem tenné számára örömtelibbé az ünnepeket, mint ha már valaki kedvenceként csodálkozhatna rá egy otthon gyönyörű karácsonyfájára.
Ha ez a csoda mégsem következne be, Honey bizonyára örülne jó minőségű száraz kutyatápnak, jutifalatoknak, játéknak, és vitaminoknak is.


Magic egy varázslatos, kedves, türelmes, sokat otthon tartózkodó, lehetőleg türelmes, játékos cicával már rendelkező gazdit keres. Ő egy speciális cicus, és még fekete is így igazi kihívás lesz gazdit találni neki és őt elfogadtatni, de belül egy kedves, szeretet éhes, játékos cica, aki ugyanúgy hordozza a cicák akaratoságát, mint a jó és rossz tulajdonságát. Vele meg kell tanulni együtt élni, de aki magához veszi, az élet egy másik oldalát is látni fogja. Azt az oldalt, amit a fogyatékkal élő állatokért tehetünk, mindazt amit tanulhatunk tőlük, megtapasztaljuk mit kapunk azért az energiáért amit boldogságába fektettünk.
Ha ez a csoda mégsem következne be, Magic nagyon örülne jó minőségű száraz cicatápnak,, jutalomfalatoknak, játéknak, és vitaminoknak is.


Két féle ember van: aki már ismeri és szereti a bull típusú kutyusokat, és aki még csak eztán fogja megszeretni őket. Hiszen nézzetek csak rá erre a meseszép, fókapofival rendelkező, izmos, áramvonalas, és hihetetlenül kedves lényre! A mi Tank kutyusunk egy földre szállt angyal. Imádnivaló, kedves, barátságos és nagy séta-fanatikus, türelme pedig példa értékű! 
Biztosak vagyunk benne, hogy Tank igaz barátja valahol a lelki társát keresi, és hamarosan összefut ennek a mackónak a fotójával. Meglátja, szerelembe esik, és már írja is nekünk a levelet!
Szinte látjuk lelki szemeink előtt, ahogy együtt heverésznek a kanapén, és nézik a lakásból a téli hóesést, majd együtt alszanak el az esti film közben...
De sajnos amíg ez a kedves idegen nem talál rá, addig Tank a rácsok mögött, a fagyos kennelben fogja átvészelni ezt a telet is... 
Ha úgy érzed, hogy ez a bűbájos mackó megérdemelne valami jót, és megörvendeztetnéd valami finomsággal, Tank nagyon-nagyon örülne jó minőségű száraztápnak, jutalomfalatoknak, játéknak, immunerősítőnek is.


Igen-igen, tudjuk... Grafit egy fekete cica. Gyönyörű, kedves, cuki, egészséges, dorombolókirály, játékbajnok, de fekete... És így az esélytelenek nyugalmával várja a karácsonyt, gazdi nélkül, otthon nélkül, saját kis ágyikó nélkül.
És még ki tudja meddig nem szánja meg senki... 
Hogy lehet, hogy valaki csak puszta ránézésre meg tudja ítélni, hogy élete leendő kis társa nem lehet fekete? Hogy ítélkezhetnek ennyi alapján az emberek? Hogyhogy senki sem szeretné megismerni ezt a kis manót? 
Vajon ez a kis tündérborsó nem érdemel meg Karácsonyra egy kis ajándékot?Biztosak vagyunk benne, hogy a nagy búslakodásban nagyon örülne jó minőségű száraztápnak, jutalomfalatoknak, játéknak, vitaminoknak is.


Tudjuk, hogy sokan ránéznek és már ítélkeznek: ez egy bull, veszélyes, harapós, nehéz kutya... pedig ha tudnák, hogy milyen nagy szív, elképesztő szeretet rejtőzik ebben a zömök kis testben...
Fáj a szívünk, hogy neki senki sem ad egy esély.t, hogy őt senki sem szeretné megismerni. Katicán senkinek nem akad meg a szeme.
Csak azért mert bull, és már nem kölyök... Ő is kennelben Karácsonyozik!
Téged megérint ez a cuki kis öreglány? Te átérzed A csalódottságát hogy mellette mindenki elsétál? Te megörvendeztetnéd egy-két aprósággal?
Biztosak vagyunk benne, hogy a nagy búslakodásban nagyon örülne jó minőségű száraztápnak, jutifalatoknak, Nextguardnak, vitaminoknak is.


Ha valaki belenéz a szemeibe, egyből szembe ötlik az az alázattal teli félelem és rettegés, amit sajnos az emberi kegyetlenség, nemtörődömség és szívtelenség alakított ki benne...
Egyetlen bűne, hogy ex"gazdái" nem ivartalanították, sőt, vemhesen egy kamionokkal teli telepre vetették... Ez a szegény kis pára életéért küzdve próbált bújkálni, amíg megmentője fel nem karolta.
Azóta Liza azt sem tudja, hogy hálálja meg a törődést: puszit oszt, bújik, dorombol, úgy, mintha azt hinné hogy az élete múlik rajta.
De persze ő sem pici cica már, 5 év körüli. Így senki se jelentkezik érte... Ő is biztosan gazdi nélkül Karácsonyozik... 
Ha úgy érzed, hogy ez a kis drága szebb sorsot érdemel, és megörvendeztetnéd valami finomságga, Liza nagyon örülne minőségi száraztápnak, jutifalatoknak, játéknak, fekhelynek, vitaminoknak is.


Tiplit sajnálatos módon saját gazdája adta gondozásunkba, amikor már nem tudott róla gondolkodni, így ez az amúgy tündéri, vidám, fitt kutyus 12 éves korára a meleg otthonból hirtelen egy hideg, nyirkos kennelbe került, gazdi és kilátások nélkül... Ki fogad örökbe egy ilyen korú kutyust?
Bár Tiplicske a telet egy fűtött helyiségben töltheti, de az idei Karácsony neki élete első árván töltött Karácsonya lesz... Bele se szeretnénk gondolni, hogy mit élhet most át ez a csepp kis apóka.
Ha úgy érzed, hogy ez a kis cuki szebb sorsot érdemel, és megörvendeztetnéd valami finomságga, Tipli nagyon örülne minőségi száraztápnak, jutifalatoknak, játéknak, fekhelynek, immunerősítőnek is.


Vicus egy idős házaspár kertjébe sétált be, akik biztonságba helyezték a veszélyt még csak hírből sem ismerő babacicát.
Azóta ez a kis cukorborsó növekszik, szépül, bundája mint a legfinomabb selyem, kedvessége pedig szavakba se önthető... De ő mégse kell senkinek sem... Így ő is árvaként tölti az ünnepeket
Ha úgy érzed, hogy ez a kis cuki szebb sorsot érdemel, és megörvendeztetnéd valami finomsággal, nagyon örülne minőségi száraztápnak, jutifalatoknak, játéknak, fekhelynek, immunerősítőnek is.


Tyson első ránézésre talán nem sokakat fog meg. Sőt, talán népesebb az a tábor, aki ijesztőnek, vagy csúnyának tartja ... Nem kölyök. Nem fajtatiszta. És még csak nem is "kis cukimuki"...
És sajnos ennél tovább egy ember sem hajlandó menni - megismerni. Egyszer sem kapott még esélyt arra, hogy bebizonyítsa azt, amit mi már réges rég tudunk: hogy ő annak ellenére, hogy rengeteget bántották és élete első pár évét egy rövid kötélre kötve kellett leélnie, éhezve, fázva, egy kedves, emberek iránt a rajongó, okos, vigyori kutyussá fejlődött.
Fogalmunk sincs, hogy lehet benne ennyi szeretet, azok ellenére, amit átélt, és hogy hogy nézhet még mindig minden emberre ekkora bizalommal, de a szívünk szakad meg érte, hogy soha egyetlen ember sem szavaz neki esélyt az örök barátságra.
Ha úgy érzed, hogy ez a csodálatos kutya megérdemelne valami jót, és megörvendeztetnéd valami finomsággal, Tyson nagyon-nagyon örülne jó minőségű száraztápnak, jutalomfalatoknak, játéknak, immunerősítőnek is.


Tudjuk, hogy Erwin fekete cica, és ezért nagyjából esélytelen is egy boldog, gazdis életre. Pedig véleményünk szerint nem hordott még nála cukibb, szeretnivalóbb, tüneményesebb cicát a hátán a föld, mióta világ a világ! Ez a kis szőrmebundás mini párduckölyök ugyanis valósággal imádja az embereket! Teljesen oda van meg vissza minden egyes simogatásért, babusgatásért és pusziért, amit csak kap, ilyenkor aztán olyan csillogó szemeket mereszt, amiket talán csak a legnagyobb hősszerelmesek tudnak imádott mátkájukra... És mégis: ez a pindúr se kell senkinek sem, mert fekete... Erwin sem gazdinál tölti a Karácsonyt...
Ha úgy érzed, hogy ez a tündérke megérdemelne valami jót, és megörvendeztetnéd valami finomsággal, Erwin nagyon-nagyon örülne jó minőségű száraztápnak, jutifalatoknak, játéknak, immunerősítőnek is.