Zorka

Zorkára nincsenek szavak. Ő az a mentett kutyus, akiért az embernek ÉRDEMES a vásárlás helyett az örökbefogadás mellett döntenie.

Mert bizony Zorka egyszerűen TÜNEMÉNYES!!!

Igazi kis kajla babakutya ő, aki odavan az emberekért, ugyanakkor nevelhetőségének fényét már most is meg-megcsillogtatja.

SZERETETE HATÁRTALAN, mindent megtenne azért, hogy az általa megkedvelt kétlábú közelében lehessen. Képes nekifutásból az ember karjaiba ugrani, hogy aztán puszikkal halmozzon el - láthatóan fogalma sem lévén arról, hogy ő bizony egyszer egy impozáns, gyönyörúséges rotweillerhez hasonlító forma lesz, amikor felnő.

Zenghetnénk most róla ódákat, hogy mennyi imádat csillog gyönyörú, melegbarna tekintetében, és milyen fantasztikus, hosszú életút predesztinálható mozgékony, csodálatos testfelépítésének köszönhetően, illetve hogy jelenleg is egy kutyaiskola aktív tagja, de mi egyszerűen csak annyit kérünk, hogy gyere el és adj neki egy esélyt - a többi már úgyis szerelem lesz első látásra!

Íme, egy random, bűbájos videó róla: https://www.youtube.com/watch?v=N7bbuUEzK4M

Fontos még:

- 2021 júniusában születtem

- oltásaim rendben vannak

- ivartalan vagyok

- Jelenlegi pártfogóim kizárólag Budapest és környékén keresik felelős leendő gazdijaimat, akik rövid szőrömnek megfelelő meleg helyet tudnak a téli időkre biztosítani, hűvös helyet a nyári melegre.

- Megfelelő étkeztetést, védelmet nyújtanak az élősködők ellen

- Sokat foglalkoznak velem, tanítanak, befogadnak teljes értékű családtagként.

- Jelenleg szombatonként a kutyasuli "padjait koptatom", és bizony igazán ígéretes jövő elé nézek, ha Te is hajlandó vagy energiát fektetni a nevelésembe.


Ha szeretnél a gazdám lenni írj bemutatkozó levelet a bundasbarat@gmail.com mailcímre, vagy hívd a 06 70 205 6552-es telefonszámot. Szombat délelőttönként van lehetőséged megismerkedni velem.