Tyson

Fontos tudnivalók

=> Tyson 2018 év elején született

=> Chippel, veszettség és kombinált oltással, oltási könyvvel rendelkező

=> ivartalanított kan kutya

Jelleme

=> Tyson sokáig láncon élt, majd Egyesületünk gondozásba vette. Pár nap alatt letudta adni azt az energiát, ami az 1-2 év alatt felgyülemlett benne úgy, hogy óriásiakat futott, végre szabad lehetett.

=> Tyson méretét tekintve nagy kutya, lelkét tekintve öleb 😊 Imád emberek közelében lenni, szépen sétál pórázon, imád kirándulni, sokat sétálni, de a piknikkel sincs baja, ha ez idő alatt őt simogatják.

=> Nagyon jó házőrző és jelző kutya, gyerekekkel nincs problémája, más kutyákkal is sétált és volt már együtt. Nagyon szépen szocializálható.

=> Imád tanulni, önkéntes látogatójának a tenyeréből eszik és csak úgy szívja magába a fegyelmet és a tudást.

=> Fantasztikus kutya! Olyan, mint egy felnőtt, aki most éli gyerekkorát, szeretettre, játékra törődésre vágyik, bemutatja, hogy igen is tud és akar.

=> Természetesen Tyson fejlődésével itt nem állhatunk meg, így, hogy kutyakiképzők által működtetett panzióban él, igen is vannak szabályok, amikkel a kutyaiskolában megismerkedett, sőt részt vett egy ügyességi versenyen, ahol remekül teljesített már elsőre. Látszik, hogy akarja, szereti és okos.

Leendő gazdája

=> Olyan gazdit keresünk Tysonnak, aki megfelelő időt tud rá szánni, szeret kirándulni, vagy hosszasan sétálni, szívesen vinné kutyaiskolába, tud határozottan bánni a kutyával.

Örökbeadás

=> Örökbeadási szerződéssel, Budapest és környékére adjuk örökbe.