Tóbiás

Helló világ!

Én Tóbiás (Toby) vagyok, egy 3 év körüli ivartalan kan tacsimix kutyus.

Múlt héten a Bundás Barát Állatvédő Egyesület jóvoltából végre átköltözhettem az ebmesteri telepről új, de csak ideiglenes otthonomba, a többi védenc mellé. 🙂

Ez a hely se rossz, de azért én már egy igazi családra vágyom... Mindennél jobban. Annyira ragaszkodó vagyok, hogy szinte lehetetlen olyan képet csinálni rólam, amikor nem valakinek az ölébe bújok éppen - nekem tényleg a világot jelenti az emberek simogató keze.

Nagyon sokat éltem már rácsok mögött, magányosan, ezért most próbálom bepótolni mindazt, amit eddig nélkülöztem: ha embert látok, automatikusan befészkelem magamat a lábaihoz, hogy könnyebb legyen elérnie engem ha babusgatni szeretne.

Olyan családra vágyom, ahol a kis "falkámnak" lenne rám ideje. Szeretgetne, dédelgetne, és sosem hagyna el. Nem szeretek rácsok mögött élni...

Szeretnék igazi családtag lenni, hiszen én mindent megtennék azért, aki befogadna.

Cserébe nagyon jó lennék. De tényleg! Mindig elkísérnélek mindenhova, vigyáznék rád, amíg alszol, és büszkén, peckesen sétálnék melletted, hogy lássa az egész világ, milyen büszke vagyok Rád.

Adnál egy esélyt? Biztosan nem véletlen, hogy szemed elé kerültem, és éppen most találkozol a hirdetésemmel...

Ismerkedjünk meg és tegyük széppé egymás életét.

Addig is sok puszi,

Tóbiás, alias Toby

Érdeklődni Toby iránt a bundasbarat@gmail.com címen vagy hétköznap 15:30-18:30 Szombat: egész nap a 06702056552-es telefonszámon lehetséges.

Örökbeadás

- Budapesten és környékén,

- Benti tartás mellett,

- Oltási könyvvel,

- Chippel,

- Ivartalanítva,

- Örökbefogadási szerződéssel lehetséges.