Tipli

Tipli kutyus 12 éves... Tipli kutyusnak sajnos az sors úgy hozta, hogy még kellett válnia imádott gazdijától, akivel ezidáig boldogan éltek együtt a szerény, de szeretettel teli kicsi szobácskában. 
Az élet azonban nem mindig fair... A gazdijának ugyanis mennie kellett eddigi otthonából, sőt, apró öreg társától is meg kellett válnia, ami talán a legszomorúbb az egész történetben. 
Így most Tipli, ez a drága kicsi öreg kutyabácsika otthon és gazdi nélkül maradt hirtelen. El sem tudjuk képzelni, mi minden játszódhat le benne, de egy biztos, megígértük neki, hogy nem hagyjuk, hogy gazdi nélkül élje le maradék kis földi idejét. 
Egy ilyen tündéri, bűbájos, őszülő pofijú bácsikának egyszerűen nem lehet az a sorsa, hogy magányosan, számkivetetten, szerető kezek simogatása nélkül vegződjön az élete. 
Nézz most rá te is! Nézz bele gyönyörű, csillogó, meleg barna szemecskéibe. Nézz végig hosszú kutyaévei formálta öregecske testén. Simítsd végig lélekben selymes, őszülő buksiját, és tégy rá esküt, hogy mindig lesz helye melletted. Ígérd meg neki, hogy soha többé nem kell már nélkülöznie. Hogy te már nem hagyod el, míg világ a világ. És fogadd meg, hogy amíg csak él, nem kell mégegyszer kétségbeesetten a gazdija után sírnia a kennelajtóba kapaszkodva, mint aki már sejti, hogy ő már soha, de soha többé nem lesz valaki kiskutyája...
Tipli kutyusnak veszettség és kombinált oltása van, chippel rendelkezik. Szeme már sajnos egyre rosszabb, de egyébként nagyon barátságos, hízelgő kiskutya. Sétálni pórázon nem igazán tud szépen, nagyon izgatott, ugat a nagy kutyákra. Mozgékony, játékos, vidám energikus kutyus. 
Örökbe fogadni kinti-benti tartással lehet, örökbeadási szerződéssel, lehetőleg kisgyermek mentes családba, mivel a rosszabbodó hallása és látása (kivizsgálás alatt) mellé nem a legjobb még egy bizonytalanmozgású gyermek is. Bemutatkozó levelet a bundasbarat@gmail.com Mail címre várjuk. 
Az örökbefogadás kizárólag
- Budapesten és környékén,
- Benti- kinti tartás mellett,
- Oltási könyvvel,
- Chippel,
- Ivartalanítva,
- Örökbefogadási szerződéssel lehetséges.