Suzy

Fantasztikus kutyus álomgazdit keres!


Fontos tudnivalók

- Suzy 2013-ban született, ivartalanított szuka kutya.

- Oltott, szívféregre negatív.

 - Hámot, nyakörvet egyaránt elviseli és kezelhető benne.

Jelleme

- Suzy gazdája a tavalyi évben elhunyt, és sajnos a család minden igyekezete ellenére nem tudta Suzynak a megfelelő gondoskodást és időt megadni, amire szüksége lenne, ezért kérték segítségünket a gazdikereséshez. Így került Suzy Kistarcsára, a szervezetünket professzionálisan támogató Best kutyaiskola- és panzióba, mivel bizony van még egy-két dolog, amit meg kell tanítani neki.

- Gazdáját szó nélkül követi, szívesen és szépen sétál pórázon.

- A kocogást elviseli, de korából adódó megfontolt jelleme miatt már jobban díjazza az andalgós felfedező körutakat, a piknikezést.

- Bűbájos természete, csodálatos, ragyogó barna szemei azonnal simogatásra ösztönzik a körülötte lévőket.

- Suzy egy rendkívül szeretetigényes, sok foglalkozást igénylő kutyus, amit a gazdi ölébe bújással jelez.

- Amint unatkozni kezd vagy magára marad, megtalálja az utat az utca népe felé némi simogatás érdekében, ezért kiemelten fontos, hogy leendő gazdája biztosítsa ennek a tüneménynek mindazt a figyelmet, amit elvár és megérdemel.

- Amennyiben örökbefogadója időt szán rá, kutyaiskolával egy kiemelkedően engedelmes kutyát tudhat majd maga mellett. Suzy egy igazi kincs!

Örökbeadás

- Mivel Suzy az 170 cm magas kerítést előszeretettel (és minden különösebb probléma nélkül) átugorja, így kizárólag lakásba fogjuk őt majd örökbe adni 

Olyan, bull fajtához értő, Budapest vagy környékén élő gazdit / családot keresünk neki, ahol a megfelelő lemozgatás és fegyelmezés se jelent gondot.