Pötyi néni

Egy igazi mentett kutyus - https://www.youtube.com/watch?v=7o0f0VFelwQ

A képen Pötyi látható! 2022.02.26- án vettük gondozásba. Fájdalmai vannak, mert pár éve mikor elütötte egy autó, bár gazdái megműtették, de későbbiekben mikor gondok adódtak nem vitték orvoshoz. A lábába behelyezett lenez eltört, fájdalmas volt ráállni, így másik lábát terhelte, az viszont eddig bírta... Ha ez nem elég kapott egy fiatal ugri bugri társat, aki folyton fájdalmat okozott neki. Pötyi ezt nem tűrte és össze-össze verekedtek. Ma már Pötyi meleg helységben, nyugodt körülmények között alszik. Hogy lesz e idős korára szerető gazdája?

Igen, tudjuk, hogy ő már nem egy mai darab. Azt is tudjuk hogy ő egy keverék kutyus, akiben semmi igazán különleges nincsen, ha az ember csak egy távoli pillantást vet rá. Tisztában vagyunk vele, hogy bár hiába teszünk meg érte mindent, a maga mögött hagyott 12 évére tekintettel bizony már nem fog újabb 12 évet velünk tölteni.

Mégis, a fényképeinkről láthatjátok ti is: két csodálatos meleg barna szemébe nézve ott van minden bölcsesség és szeretet, amire csak egy élőlénynek szüksége van ahhoz, hogy szeressen és szeretve legyen. ❤️

Nem is kérünk neki mást: csak egy utolsó gazdit, egy embert, csupa nagy betűvel, akinek Pötyike boldogabbá tehetné mindennapjait!

Az örökbefogadás kizárólag

- Budapesten és környékén,

- Benti- kinti tartás mellett,

- Oltási könyvvel,

- Chippel,

- Ivartalanítva,

- Örökbefogadási szerződéssel lehetséges.