Mogyoró

Kicsi apróságunk, a törpe amazon lassan 9 hetes, így ideje, hogy ő is kirepüljön a cicaoviból, és saját Családja legyen.

S hogy miért is érdemes őt választani?

🐾 Mogyoró még csak kb 5 hetes volt, amikor Kistarcsán, majdhogynem vakon elindult egy kutya iskola felé, a mező irányába. Most tessék azt mondani, hogy nem egy igazi vagány, belevaló kiscsaj ő...

🐾 Bár erős macskanáthával küzdött, törékeny picuri testét élősködők bántották, kacagva tette túl magát a megpróbáltatásokon. Ergo élni akarása és kiváló kis immunrendszere hosszú, boldog életet determinál elő számára.

🐾 Mogyi cuki. Nem kicsit. Úgy igazán. De minden kicsi szőrszála egyesével, külön külön is. Olyan, mint egy 2 tenyérnyi kistigris. A tigrisek pedig elég menők.

🐾 A szeme meseszép, s ha az ember belenéz, az épp olyan, mintha általa képesek lehetnénk megcsodálni univerzumunk végtelenségét. Tudósoknak, csillagászoknak tökéletes választás.

🐾 Mogyoró ideális társ, le merném fogadni, hogy még Micimackó Fülesét is képes lenne felvidítani. Bolondos, ugribugri természetét, bakkecskéket megszégyenítő pattogását Mona Lisa se állná meg kacagás nélkül.

🐾 S ha mindez még nem lenne elég: ez a tündéri kislány tiszta szívből tud dorombolni. Nem az a tipikus ölben alvós cica, de szívesen tölti fel szinte kifogyhatatlan energiaraktárait simogatásból,és örömmel oszt üdvözlőpuszit az érkezőknek. 😘

És hogy mit is kell tudnia annak, aki pályázna a világegyetem egyik legmenőbb macskagyermekének szívére?

Az örökbefogadás Budapesten és környékén, kizárólag benti tartás mellett, oltási és ivartalanítási kötelezettséggel, chippel, s ezen feltételeket tartalmazó szerződéssel aláírása mellett lehetséges.

Mivel csak 3 hónapos kora után tesztelhető FELV/FIV-re, így másik cica mellé nem javasoljuk, és törékeny teste miatt kisebb gyermek mellé sem ajánljuk.

A bemutatkozó leveleket a bundasbarat@gmail.com címre várjuk. ❤️

Köszönjük, ha egy megosztással segítesz neki megtalálni álmai Gazdiját!