Mazsola

Mazsi az illatos úti gyepmester telepről hoztuk ki. 2021 júliusi születésű fiatal francia bulldog-staff keverék. Rettentően embercentrikus, ezzel ellentétben más kutyákkal nem jön ki túl jól, de már elkezdődött a szocializálása. 

Az elmúlt időben nagyon szépen fejlődött, megváltozott ez idő alatt a kisasszony természete is. Sokszor sétál a városban, így a körülötte lévő ugató kutyákra elsősorban halk nyöszörgéssel reagált, de már csöndben sétál a lábunk mellett, maximum megbámulja őket. Az erdőben ha meglát idegen kutyákat, vagy esetleg mögöttük kell sétálnia, ott még sír utánuk, a jövőben ezt szépen lassan még gyakoroljuk. Néha ha bepörög, akkor ugrál, de ezt le lehet állítani. 

Játszani csak kötéllel tud játszani, labdázni nem tud. Sétákon sem húz, elég jól veszi az újabbnál újabb akadályokat avagy feladatokat. 

A behívást még közelről gyakoroljuk vele, az új nevére is már hallgat. 

Sportos kutya, ráfér a lemozgatás, a futás se okoz neki nagyobb nehézséget, persze a franciabulldog fajtája miatt megvan az esélye néhány kilométer utáni "hörgésre". Még nem ismerjük a határait, de már a hetek alatt is sokkal jobb kutyává vált. 

Még a fejlődése itt nem ér véget, a szocializálódás után néhány alap paranccsal fogjuk megismertetni.

Bemutatkozó levelet a bundasbarat@gmail.com Mailcímre várjuk. Érdeklődni a 06 70 205 6552-es telefonszámon lehet H-P 15:30-18:30 között.

Az örökbefogadás kizárólag

- Budapesten és környékén,

- Benti- kinti tartás mellett,

- Oltási könyvvel,

- Chippel,

- Ivartalanítva,

- Örökbefogadási szerződéssel lehetséges.