Mangó baba

Sziasztok! Mangó vagyok.

Egy 6 hetes kisfiú. Felsőpakonyon találtak kidobva néhány napja. Nem tudom, miért, pedig én olyan kis cuki vagyok... Ugye?

Bár sejtésem sincs, mi vezetett ahhoz, hogy ide jussak, most mégis hálát kell adjak a sorsnak, hiszen gondos kezek vigyáznak rám, S míg értem nem jön az igazi, addig is szeretve vagyok.

Ráadásul azt az ígéretet kaptam, hogy igazi csodagazdit keresnek majd nekem.

Olyat, aki nem enged ki a kertbe akkor se, ha az ablakból vágyódva nézelődöm, mert tudja, hogy anya egyetlen apró kis bubókája vagyok, akire veszélyes a kinti nagyvilág.

Olyat, aki mostmár életem végéig óvni és szeretni fog engem, aki megölel, ha hazajön hozzám, aki jó éjt puszit ad a buksimra este.

Olyan kétlábút szeretnék, aki ha fáj valamim, elvisz a dokibácsihoz és együtt izgul velem, simogat és megnyugtat.

Olyan gazdira vágyok, akinek bemutathatom a világ összes cica komiszságát, és még ha életem során ezzel véletlenül bajt is okozok, akkor is csak mosolyogva magához húz, és a fülembe súgja, hogy nem kell sírjak, mert többet érek neki a világ minden vázájánál, függönyénél, vagy egyéb tárgyánál...

Ugye, Te, kisgazdim, nem fogsz majd felnőttként visszaadni, mert rám untál? Ugye sose leszek nem kívánatos kisállat, akit a kertbe költöztetsz, ha már nagyobbacska leszek? Ugye, ha villámlik, megengeded, hogy bebújjak a takaród alá, amíg csendben nem maradnak a felhők?

Ugye szeretni fogsz, akkor is, ha már öregecske leszek? Ha már naphosszt csak alszok? Ha csak lassan bicegek már?

Ugye szeretni fogsz utolsó álmomig, s utána is mindörökre?

Én itt várlak addig is, amíg rám nem találsz, ma, holnap, vagy holnapután... Csak gyere el értem ❤️

Az örökbefogadás kizárólag

- Budapesten és környékén,

- Benti- kinti tartás mellett,

- Oltási könyvvel,

- Chippel,

- Örökbefogadási szerződéssel lehetséges.

Érdeklődni az alábbi telefonszámon lehet: +36303653320

H-P: 17:00-19:30 ig, hétvégén egész nap.